Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima porotničku značku

Toni Kukoč na sudu u Chicagu obavlja dužnost porotnika

Toni Kukoc
Antonio Bronic/PIXSELL
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
24.02.2011.
u 18:53

Jednog od najboljih hrvatskih košarkaša svih vremena jučer su vidjeli na sudu. Toni Kukoč u Chicagu obavlja građansku dužnost porotnika, zbog čega ne smije davati izjave za medije niti s bilo kime razgovarati u vrijeme suđenja

No, sa svojih 2,07 m nije mogao proći nezamijećeno.

– Odmah sam ga prepoznala, bio je tako drag! Gledala sam ga često dok je bio u Bullsima. Ne mogu dočekati da javim mami – kazala je oduševljena djelatnica sudske kafeterije. Kukoč je imao pričvršćenu porotničku značku.

Ključne riječi

Komentara 1

ZE
Zeravica
19:05 24.02.2011.

To u Americi nije nista posebno a niti neuobicajeno,Porotnici se izvlace iz Spiska Gradjana kao na LOTO i dobijes obavijest da si izabran,MORAS odgovoriti na o vu Obavijest sa DA ili Ne, Kaznjivo je ne odazvati se,i moja Supruga obican Gradjanin je dobila ali smo molili za NE,Posebna Pocast to ovdje uopste NIJE.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije