Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tottenham

Tko će popustiti, Modrić ili Levy?

'Luka Modric, Tottenham Hotspur'
'Martin Rickett/PA Photos/Pixsell'
24.08.2011.
u 07:24

Harry: U glavi mu je košmar, no uspjet ću ga nagovoriti izmišlja li? Nisam baš posve siguran da je Modrić ozlijeđen. No, opet, znam mnoge nogometaše koji bi napravili puno veći kaos kako bi se izborili za odlazak, dodaje Harry

(Ne)prelazak Luke Modrića u Chelsea postala je najveća ljetna transfer sapunica u nogometnom svijetu, no još se ne zna hoće li za njega imati sretan ili nesretan završetak.

Hrvatski veznjak odbio je igrati prvenstvenu utakmicu protiv Manchester Uniteda i tako čelnicima Tottenhama poručio da više ne želi nositi bijeli dres. Trener Spursa Harry Redknapp vjeruje da i dalje imaju šanse zadržati ga u klubu, iako je Chelsea odlučio povećati ponudu na 34 milijuna funta.

– Predsjednik Levy treba konačno sjesti s Lukom za stol. Ako se sastanu i Daniel mu kaže: "Hej, trebamo te, važan si nam igrač, mi smo ambiciozan klub i dovest ćemo još poneko pojačanje", vjerujem da bi Luka to prihvatio – smatra Redknapp te dodaje:

– Predsjednik mi je također obećao da će u roku od jednog ili dva mjeseca povećati Modrićev ugovor.

Navodno Levy ima spreman ugovor prema kojem bi Modrić postao najplaćeniji hrvatski nogometaš. Podsjetimo, trenutačno tjedno zarađuje 45 tisuća funti, dok bi u Chelseaju dobivao 130 tisuća.

Niko nije dobra zamjena

Koliko je Modrić važan za Tottenham najbolje se vidjelo u utakmici protiv Manchester Uniteda (0:3), koju su izgubili u drugom poluvremenu baš na sredini terena.

– Kranjčar je bio dobar, ali on ne može biti Lukin nasljednik, nema tako visoku klasu – smatra Jamie Redknapp, Harryjev sin i komentator Sky Sporta.

Dok predsjednik Levy s Modrićem zasad ne želi ni razgovarati, trener Redknapp pokušava ga nagovoriti na ostanak lijepim riječima i pohvalama. A brani ga i od navijača, koji su sve oštriji zbog odbijanja igranja.

– Modrić je sjajan momak i apeliram na navijače da mu ne zamjere. Boljeg momka od njega ne možete naći, ne mogu zamisliti da je ikada ikome stvorio bilo kakav problem u životu. No, trenutačno je u konfuznom stanju. Da vama netko ponudi trostruko veću plaću, kojim god poslom se bavili u životu, ne bi vam bilo svejedno. Da možete zaraditi 150.000 funti tjedno umjesto 50.000, zavrtjelo bi se i vama u glavi – kaže trener Spursa.

Objasnio je i situaciju oko navodnih Lukinih ozljeda. Prvo ga je "mučio" gležanj, a sada i bedreni mišić.

Izabrao pogrešan način

– Nisam liječnik, ali, iskreno, mislim da to nije ništa ozbiljno. Došao mi je i rekao: "Malo me muči ozljeda, stvarno mislim da ne bih mogao igrati u Manchesteru". Možda nije ozlijeđen, no znam mnoge nogometaše koji bi napravili puno veći kaos u svlačionici samo kako bi se izborili za odlazak – pomirljiv je trener.

Trakavica oko Lukina transfera počela je ljutiti i njegove suigrače.

– Nitko ne zna što se točno događa s Lukom, no trebalo bi se to napokon razjasniti. Fenomenalan je igrač, ali ako otiđe, bit ćemo i dalje dobri – kaže Bale.

Na Luku Modrića okomili su se brojni engleski kolumnisti. Bivši engleski reprezentativac i igrač Arsenala Martin Keown, sad komentator BBC-a, jasno je dao do znanja da ga Modrićevo ponašanje živcira.

– Nasri i Tevez u istoj su situaciji kao Modrić, no oni nisu odbili igrati proteklog vikenda. Zato je Modrićevo ponašanje nedopustivo, neoprostivo. Sebi je u glavu usadio da će neigranjem ishoditi transfer u Chelsea. No, izabrao je pogrešan način – oštar je Keown.

Inače, Nasrija je Arsenal jučer napokon pustio u Manchester City, za odštetu od 28 milijuna eura.

Hrvatski menadžer Marko Naletilić ne misli da Luka igra nesportski.

– Normalno je da se svim sredstvima bori za odlazak u Chelsea. To je ponuda kakvu će možda dobiti jednom u životu. Po meni Tottenham mora popustiti jer nem smisla zadržati tako nezadovoljnog igrača.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar potrosnja-goriva.net
potrosnja-goriva.net
09:28 24.08.2011.

>>>\"Luke Modrića u Chelsea postala je najveća ljetna transfer sapunica u nogometnom svijetu,\" Da ne padnem sa stolice od smjeha. ha haha da, možda sapunica na vecernjem.hr , ali u svjetu nogometa, Modricov transfer nitko ni ne spominje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije