Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽUPANOVA POVELJA VATRENIMA

'Svojom plemenitošću i skromnošću pokazuju kako se brane boje svoje domovine'

Splitsko dalmatinska županija
23.03.2023.
u 15:22

Blaženko Boban uručio je hrvatskoj reprezentaciji priznanje za uspjeh na svjetskom prvenstvu u Kataru 2022. godine

Župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban uručio je u četvrtak, uoči utakmice Hrvatska – Wales, povelju za ostvarene rezultate Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Na primanju u Županiji nazočili su izbornik Zlatko Dalić, predsjednik HNS-a Marijan Kustić, tehnički direktor HNS-a Stipe Pletikosa te trener Ivica Olić, prenosi web stranica Splitsko-dalmatinske županije.

Uz župana su nazočili i predsjednik Županijske skupštine Mate Šimundić, pročelnik Kabineta župana Davor Pavić te pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, tehničku kulturu i sport Tomislav Đonlić.

- Ovo je prigoda da se zahvalimo za rezultat u Kataru, ali i za promociju sporta i domoljublja u svijetu i Hrvatskoj. Našoj nogometnoj reprezentaciji iznad svega zahvaljujem na zajedništvu. I ovih dana, dok su boravili u Splitu, vidjeli smo brojne humanitarne aktivnosti koje su napravili. Obišli su djecu, veterane i branitelje. Gdje god se pojave, svojom plemenitošću i skromnošću pokazuju kako se brane boje svoje domovine - izjavio je župan.

U ime Hrvatskog nogometnog saveza zahvalio se predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

- Hvala na ovoj povelji koju smo dobili za rezultate koje smo napravili u Kataru, ali i za rezultate koji su pred nama. To nam je jedan veliki poticaj, ali i obaveza da nastavimo raditi kvalitetno i dobro te da nastavimo uveseljavati Hrvatsku i da svi zajedno radimo na boljitku. Čast je i veća kada znamo tko je sve do sada dobio ovu povelju - rekao je Kustić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije