Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVO

Gvardiol odgovorio na pitanje je li mu Sosa glavni konkurent za najzgodnijeg nogometaša vatrenih

Podstrana: Reprezentativci Gvardiol i Sosa na konferenciji za medije uoči utakmice s Walesom
Miroslav Lelas/PIXSELL
23.03.2023.
u 14:10

Vatreni dvojac imao je press konferenciju prije dvoboja s Velšanima koji je na rasporedu sutra navečer u Splitu

Hrvatski reprezentativci Joško Gvardiol i Borna Sosa odradili su press konferenciju prije otvaranja kvalifikacijskog ciklusa za europsko prvenstvo u Njemačkoj 2024. godine. Bundesligaški dvojac pouzdani su članovi udarnih 11 izbornika Zlatka Dalića koji bez njih ne može zamisliti užu obranu ispred Dominika Livakovića.

Podsjetimo, aktualni brončani sa svjetskom prvenstva iz Katara u subotu od 20.45 sati na Poljudu igraju prvi ogled protiv Walesa koji prvi puta nastupa bez Garetha Balea koji se umirovio od nogometa.

Na kraju same pressice Gvardiol je dobio jednu zanimljivo pitanje od kolege s Nove TV, a glasilo je: 'Smatraš li Bornu Sosu glavni konkuretnom za najzgodnijeg člana vatrenih?', što je nasmijalo sve prisutne novinare. Gvardiol se nije pokolebao nego je dao odgovor.

- Ja bih mu prepustio postolje, neka nosi sve. Mogu mu i dati medalju - odgovorio je sa smješkom stoper Leipziga koji se nalazi na meti mnogih klubova.

O tome koliko mu se promijenio život i potencijalnom transferu, više je govorio OVDJE.

Komentara 1

Avatar utunelu
utunelu
15:26 23.03.2023.

gvardiol je zgodan?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije