Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASTRAŠUJUĆE

Svi pričaju o objavi Cristiana Ronalda na Instagramu, jedan detalj zgrozio sve: 'To je odvratno'

Saudi Pro League - Al Ahli v Al Nassr
Foto: STRINGER/REUTERS
1/2
19.03.2024.
u 09:47

'Ovo mora biti bolno, zamislite se buditi svakog jutra. Mogu samo zamisliti kako se osjeća. Pogledajte mu nožne prste, oni izgledaju kao da viču - upomoć', samo su neki od komentara

Nema sumnje u to, Cristiano Ronaldo je jedan od najvećih, a za neke i najveći nogometaš svih vremena. U karijeri je zabio preko 750 golova za Sporting, Manchester United, madridski Real, Juventus, Manchester United i Al Nassr, klub u kojem svlačionicu dijeli s hrvatskim nogometnim reprezentativcem, Marcelom Brozovićem. Nabrajati što je sve osvojio i postigao tijekom više od 20 godina karijere bilo bi nepotrebno.

No, jednom je njegovom objavom na Instagramu - šokirao navijače. Nije se odlučio vratiti u Real, nije ostavio svoju Georginu, već je samo, pokazao stopala. A stopala izgledaju pomalo zastrašujuće.

Foto: Screenshot: Instagram

Ove sezone igra stalno za svoj Al Nassr, a u 33 utakmice za klub u svim natjecanjima zabio je 30 golova. Mnogi će reći, trpa - ne staje. Tako i jest, a stopala mu nakon silne istrošenosti izgledaju poput kakvog genetski modificiranog komada krumpira.

Ronaldo je na Instagramu objavio fotografiju nogu, na kojoj stopala upadaju u oči. Napisao je "recharging", u trenucima odmora od napornih natjecateljskih obveza. Nije trebalo proći dugo da se u komentarima krenu javljati fanovi.

"Ovo izgleda odvratno. E da, to vam je cijena 20 godina profesionalne karijere. Ovo mora biti bolno, zamislite se buditi svakog jutra. Mogu samo zamisliti kako se osjeća. Pogledajte mu nožne prste, oni izgledaju kao da viču - upomoć!", samo su neki od komentara ispod fotografije koja je izazvala brdo reakcija.

Komentara 1

GN
gnoj
11:06 19.03.2024.

Lakomost do bola !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije