Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA DODJELI MEDALJA

Svi bruje o potezu vatrenog: Jedini je koji nije pružio ruku Putinu

Hrvatska Francuska
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
16.07.2018.
u 12:59

Medalje su hrvatskim nogometašima dijelili Infantino, Putin, Macron, te hrvatska predsjednica Kolinda Grabar - Kitarović.

Hrvatska s kući vraća sa srebrom nakon što je u finalu Svjetskog prvenstva s 2:4 izgubila od Francuske.

Medalje su hrvatskim nogometašima dijelili predsjednik Fife Gianni Infantino, predsjednik Rusije Vladimir Putin, prvi čovjek Francuske Emmanuel Macron te hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Zanimljivo, jedan hrvatski nogometaš nije se rukovao s Putinom, a riječ je o Josipu Pivariću. On je, nakon što je dobio medalju, samo požurio iza Marija Mandžukića i tako izbjegao rukovanje s Putinom.

Mnogi se pitaju zašto je Pivarić to učinio, a vjerojatno je razlog taj što igra u Ukrajini, u redovima Dinama iz Kijeva.

Hrvatska Francuska
1/18

Komentara 98

DU
Deleted user
13:22 16.07.2018.

Ta gesta Pivarića o "kojoj priča čitav svijet", toliko je izmjestila Putina, da mu je podivljao i krvni tlak, te mu je donji skočio iznad gornjeg. Zbog Pivarića, upitan je i Putinov susret sa Trumpom u Helsinkiju.

Avatar nekineki
nekineki
14:00 16.07.2018.

ma nitko ne bruji ni zuji, osim vas novinarcica !....

YE
yelloman
18:55 16.07.2018.

I Vida i Vukojevic misle kad kazu Slava Ukraini. Samo ih je autoritatorni rezim natjerao da se ispricavaju. Ovo je jos jedan srednji prst Putleru od jos jednog naseg igraca koji igra u Ukrajini. Bravo decki nasi sva trojica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije