Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EGIPAT 2021.

Švedska prenosi četiri boda u drugi krug SP-a, Norveška dobila Austriju

reuters
18.01.2021.
u 22:17

U ključnom susretu skupine G Švedska je pobijedila Egipat 24-23, pa u skupinu 4 drugog kruga prenosi četiri boda. U tu skupinu ulazi i Rusija koja je trećem kolu pobijedila Južnu Koreju sa 30-26

Francuska je pobjedom protiv Švicarske 25-24 osvojila prvo mjesto u skupini E i u drugi krug prenosi maksimalna četiri boda. U drugom krugu bit će u skupini 3 sa Portugalom, koji također dolazi sa četiri boda. Portugal je upisao i treću pobjedu skupini F, svladavši Alžir sa 26-19. 

Rukometaši Norveške su u skupini E očekivano svladali Austriju sa 38-29, dok je u skupini F Island pobijedio Maroko 31-23.

U ključnom susretu skupine G Švedska je pobijedila Egipat 24-23, pa u skupinu 4 drugog kruga prenosi četiri boda. U tu skupinu ulazi i Rusija koja je trećem kolu pobijedila Južnu Koreju sa 30-26.

Rusija prenosi tri boda, Egipat dva, baš kao i Slovenija, koja je bila bolja od Bjelorusije sa 29-25. Bjelorusija prenosi jedan bod, dok Sjeverna Makedonija ulazi u drugi bez bodova.

No, za Sjevernu Makedoniju, koja  je u zadnji trenutak ušla na prvenstvo nakon otkazivanja Češke, prolazak skupine je veliki rezultat, a to je osigurala pobjedom protiv Čilea 32-29.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije