Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENA GOLMANA

Červar napravio i treću izmjenu igrača: Evo tko je novi u momčadi za Katar

Osijek: Kvalifikacijska utakmica za EHF kup, Hrvatska - Mađarska
Davor Javorovic/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
18.01.2021.
u 21:12

Utakmica Hrvatske i Katara na rasporedu je sutra, 19. siječnja 2021. godine, u 18:00 sati po hrvatskom vremenu. Prijenos je na RTL-u

Izbornik hrvatske muške seniorske reprezentacije Lino Červar, napravio je treću izmjenu igrača na Svjetskom prvenstvu. U zapisnik ulazi golman Marin Šego umjesto Mate Šunjića. Šunjić ostaje s reprezentacijom u Egiptu te je i dalje na raspolaganju izborniku.

Podsjećamo da je Marin Šego doputovao s reprezentacijom u Egipat, kao i da je tijekom boravka reprezentacije u Aleksandriji trenirao po posebnom programu. Šego se oporavio uz pomoć liječničke službe naše reprezentacije  te je sada spreman za nastup na svjetskoj smotri.

Utakmica Hrvatske i Katara na rasporedu je sutra, 19. siječnja 2021. godine, u 18:00 sati po hrvatskom vremenu. Prijenos je na RTL-u.

- Bit će vrlo teška utakmica, iscrpljujuća, jer tu se radi o velika dva boda koja se prenose. Naš pristup je iznimno važan. Moramo se transformirati u ekipu koja vjeruje u sebe, u svoju moć koju moramo pokazati, a to neće biti jednostavno - rekao je izbornik hrvatskih rukometaša te nastavio:

 

- Moramo pokušati nametnuti svoju igru. Obrana, koja se popravila, mora dati još više, jer tako dobivamo samopouzdanje, a u napadu moramo biti štedljivi na lopti, lukavi i mudri. Velika natjecanja nisu igre u kojima se netko nadigrava, nego u kojima se pobjeđuje.
 

Komentara 3

DH
dalibor.hren
07:27 19.01.2021.

Mogao bi Lino zamijeniti Červara!

Avatar rubinet
rubinet
22:37 18.01.2021.

Gospon Červar ,ovo je dobronamjerna kritika. Prvo ste pogriješili kad Cindrića niste poštedjeli prvog kruga natjecanja. Trebao je igrati Kević. Druga pogreška, kad ste igrali pogrešnu obranu 5-1 protiv Japana Treća, kad niste igrali s Martinovićem i Šebetićem nego snego s Čupićem . Četvrta pogreška je zamjena vratara. Što ako se Šego opet ozlijedi ? Trebali ste ga čuvati za drugi krug. Pa Šunjić nije ni dobio prigodu...... Čujemo se opet....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije