Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob u dalmaciji

Šupraha uzvratio udarac, suspendirana 23 suca

Alojzije Šupraha
Ivo Cagalj/PIXSELL
28.10.2015.
u 22:14

Disciplinski sudac Tomislav Opačak u odlukama o suspenziji objasnio je da suci imaju pravo žalbe u roku od osam dana od donošenja odluke

Odbor za hitnost Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske suspendirao je 23 suca koji su u bojkotu i koji nisu sudili utakmice za koje su bili delegirani. 

Taj sukob traje već dva tjedna, a suci su u bojkotu zbog predsjednika Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske Alojzija Šuprahe. Iako je on najavio svoj odlazak, suci su u nedavnom priopćenju naglasili kako 'neće podržavati njegovu lakrdiju'.

Epilog svega je da su suspendirani sljedeći suci: Ante Čaić, Ante Jurić, Ante Tešija, Ante Zorica, Damir Kujundžić, Dujo Rogulj, Ivica Grepo, Ivo Bralić, Josip Šerić, Jurica Matoš, Krešimir Komić, Kristijan Kuduz, Luka Lisica, Marin Sokol, Mario Jadrijević mlađi, Mario Jadrijević stariji, Mario Vrkić, Marko Munjiza, Martin Mladen Pauk, Mateo Budić, Slavko Gudelj, Tomas Pinjušić, Zvonimir Radić.

Disciplinski sudac Tomislav Opačak u odlukama o suspenziji objasnio je da suci imaju pravo žalbe u roku od osam dana od donošenja odluke, a navodi se kako su suspendirani zbog povrede discipline.

>>Nogometni suci splitske županije: Ne želimo podržavati lakrdiju Alojzija Šuprahe

Komentara 9

DU
Deleted user
06:05 29.10.2015.

jos malo i pobunit ce se i skupljaci lopta.....

MA
maddog
22:45 28.10.2015.

raspad sistema!!

DU
Deleted user
22:35 28.10.2015.

Hahahahaha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije