Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teškoće sa srcem

Sukno u šoku: Sezona je završena, a upitna mu je i karijera!

Sandro Sukno
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/7
22.12.2017.
u 20:45

- To je jako bolno za nas, ali zdravlje svakog sportaša je prioritet - rekao je predsjednik Pro Recca Maurizio Felugo.

Sandro Sukno, naš sjajni vaterpolist, proteklih dana dobivao je priznanja na mnogim izborima pa tako i u 30. izboru Večernjeg lista za vaterpolista godine. No, iako je bio pozitivan te očekivao dobre vijesti nakon što su mu u listopadu dijagnosticirane teškoće sa srcem, stigle su loše vijesti iz Italije.

Naime, novi pregled kod poznatog kardiologa u Rimu Paola Zeppillija iz klinike Gemeli nije pokazao nikakvo poboljšanje nego naprotiv da je za 27-godišnjeg Cavtačanina sezona gotova. No to nije sve, jer je kapetanu naše reprezentacije koju je odveo do svijetskog zlata, upitna i karijera, piše Tportal.

Sandro Sukno
1/24

- To je jako bolno za nas, ali zdravlje svakog sportaša je prioritet. Želimo se zahvaliti liječniku Paolu Zeppilliju na profesionalnosti i ljudskosti - rekao je predsjednik Pro Recca Maurizio Felugo te dodao:

- Odricanje jednog od najboljih igrača na svijetu je veliki teret za ostatak sezone za našu momčad u Europi i Italiji.

 

Komentara 3

PR
prajdali100
22:23 22.12.2017.

Strasno. Ne daj se Sandro....

KR
kruti196
21:42 22.12.2017.

nije jedan od najboljih na svijetu, nego NAJBOLJI!!!!! drži se sandro!!!!!!

ET
etika
22:09 22.12.2017.

Sukno... šetanje, blago bicikliranje bez prevelikih napora ali još manje totalno mirovanje i vjerujem bit će sve ok . Usput budimo realni... vraćanje aktivnom vaterpolu ako želiš očekivano trajanje života zaboravi. Naime, ako nije bilo nikakvog poboljšanja, prenaprezanja su vrlorlo vjerojatno uzrokovala ireverzibilna oštećenja koja pretpostavljam ne želiš dodatno pogoršati aktivnim a vrlo moguće i rekreativnim vaterpolom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije