Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plasirali senzaciju

Sukno ide u Njemačku: Ovo je najveći transfer u povijesti našeg kluba!

Sandro Sukno
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/5
31.01.2020.
u 17:42

Sandro je zbog zdravstvenih problema lani u svibnju objavio kraj karijere u kojoj je posljednju utakmicu odigrao 2017. u finalu SP-a

Sandro Sukno stiže u Ludwigsburg na šest mjeseci, objavio je prilično senzacionalnu vijest vaterpolski bundesligaš.

Ovo je najveći transfer u povijesti našeg kluba, najbolji vaterpolist svijeta iz 2017. godine, napisao je na svojoj službenoj stranici Ludwigsburg.

Sandro Sukno
1/5

Sandro je zbog zdravstvenih problema lani u svibnju objavio kraj karijere u kojoj je posljednju utakmicu odigrao 2017. u finalu SP-a. 

Prije odluke prošao je mnogo liječničkih pregleda i odlučio je završiti s igranjem vaterpola. No zaplivao je u trenerskih vodama kao pomoćnik Ivice Tucka u hrvatskoj reprezentaciji.

- Sandro je u dobroj formi i mogao bi se opet zamisliti u bazenu i kao reprezentativac - rekao je Matthias Nagel, član Odbora Ludwigsburga.

No bivši hrvatski reprezentativac je sve pojasnio.

- Bit ću samo klupski gost. Družit ću se s mladim vaterpolistima, napraviti koju zajedničku fotografiju, te u subotu pogledati utakmicu - otkrio je Sandro Sukno.

Ključne riječi

Komentara 2

SA
SamoMalo
18:34 31.01.2020.

Pod hitno se autor teksta mora nauciti da citati drugih idu po navodnike... Senzacija, u PM.

Avatar southman
southman
20:25 31.01.2020.

Jako fališ kapetane ! Od kad ode nema više nitko m.da u ključnim trenucima. Šteta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije