Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO PONAŠANJE

Suigrača vatrenog napali jer se izrugivao s koronavirusom: 'Ti si idiot'

Diego Costa
Foto: Printscreen
12.03.2020.
u 11:31

Costa se nakašljao dok je prolazio pokraj novinara i tako se izrugao cijeloj situaciji oko koronavirusa.

Atletico Madrid sinoć je na Anfieldu slavio protiv europskog prvaka Liverpoola nakon produžetaka s 3:2, čime je potvrdio pobjedu 1:0 iz prve utakmice te prošao u četvrtfinale Lige prvaka.

A napadač Atletica Diego Costa i suigrač našeg Šime Vrsaljka nakon utakmice napravio je potez koji osuđuju brojni navijači. Costa se nakašljao dok je prolazio pokraj novinara i tako se izrugao cijeloj situaciji oko koronavirusa. Na njegov potez navijači su reagirali brojnim komentarima, a prenosimo neke od reakcija s društvenih mreža.

"Diego Simeone pljuje na terenu i pokušava se rukovati s Kloppom, a Diego Costa ovo radi novinarima."

"Diego Costa je idiot."

"Zamislite da se potvrdi da Diego Costa ima koronavirus nakon ovoga izrugivanja."

"Diego Costa je jeb*** idiot."

"Znamo da je Diego Costa luđak, ali ovo je glupo."

"Ovo nije smiješno niti je zabavno."

S druge strane, trener domaće momčadi Jurgen Klopp ozbiljno je shvatio upozorenja stručnjaka o koronavirusu. Njemački trener nije htio pružiti ruku navijačima dok je izlazio iz tunela. Štoviše, njihov potez ga je razljutio.

– Maknite ruke, je*** idioti! – opsovao je Kloop.

Nijemac se pozdravio s trenerom Atletica Diegom Simeoneom, ali bez rukovanja.
 

Ključne riječi

Komentara 4

DM
drazen.muhvic
14:42 12.03.2020.

Jbg, jel se ne smije više šaliti niti sa bilo čime? Pa veća je mogućnost da te stepe automobil dok hodaš pločnikom nego da te utamani taj virus...

DE
decurro
12:26 12.03.2020.

Znači ako se netko šali za njega treba otvoriti Goli otok? Ne znam tko je luđi novinari ili političari koji rade za Sorosa? Po toj logi treba suditi glumcima iz serije Alo, Alo?

Avatar Edgedancer
Edgedancer
11:39 12.03.2020.

Kah kah kah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije