Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostvario prijetnju

Sudac Bruno Marić traži od Uefe milijun eura odštete za duševne boli!

bruno marić
Jurica Galoić/Pixsell
13.05.2011.
u 12:09

Danas je na bjelovarskom sudu nogometni sudac Bruno Marić podignuo tužbu protiv Uefe.

Marić od krovne europske nogometne kuće traži milijun eura odštete za duševne boli koje je pretrpio i koje će tek pretrpjeti. Daruvarski djelitelj nogometne pravde također traži i naknadu za nanošenje sramote njemu i njegovoj obitelji.

– Iznos je toliki jer, da smo tražili manje, ismijali bi nas – ističu Marić i njegov odvjetnik Vladimir Gredelj te dodaju:

– Odlučili smo se za bjelovarski sud jer je najažurniji.

Podsjetimo, prevarant Robin Bokšić predstavio se kao Uefin istražitelj te je ispitivao Marića oko namještanja utakmica u sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza u Rusanovoj ulici. Nakon što je otkriveno da je Bokšić varalica, predsjednik HNS-a Vlatko Marković izjavio je da bi ga šutnuo nogom u stražnjicu da je u trenutku ispitivanja bio u Zagrebu. Sve su optužbe protiv Marića, za sudjelovanje u namještanju nogometnih utakmica, tada odbačene.

– Tužimo i Hrvatski nogometni savez, no od njih ne tražimo nikakvu novčanu odštetu, već samo sudskim putem pokušavamo doći do prepiske između HNS-a i Uefe oko slučaja namještanja utakmica i Bokšićeva ispitivanja Marića jer sumnjamo da HNS taji dokumentaciju – istaknuli su Marić i Gredelj.

Komentara 6

LU
lucas
14:39 13.05.2011.

Marić je nogometni zločinac

KI
kiiko
12:19 13.05.2011.

dobit ces mrkvu.........

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
13:27 13.05.2011.

\"– Iznos je toliki jer, da smo tražili manje, ismijali bi nas – ističu Marić i njegov odvjetnik Vladimir Gredelj\" A ovako te neće ismijat? Već sad tuženik može trljat ruke jer će mu pripast fini iznos na ime parničnihh troškova. Naime, bubnuo si tako veliku cifru da je sud ni u ludilu neće utvrdit, sve i da dokažeš postojanje neke štete. Ja sam mislio da je Gredelj ozbiljan čovjek?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije