Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Viktor Jelenić

'Što pričaju Hrvati? Nije bilo roka nakon napada na Zvezdaše, sve smo rekli odmah'

crvena zvezda
Foto: 24sata
1/2
10.03.2019.
u 22:36

Nikakav odgovor nismo dobili. Dakle, nikakav rok nismo imali, već smo sve što smo mislili rekli odmah", rekao je Jelenić za službene stranice Saveza.

Predsjednik Vaterpolo saveza Srbije (VSS) Viktor Jelenić izjavio je danas da je "čudna" izjava potpredsjednika hrvatskog saveza Perice Bukića da je Srbija imala mjesec dana da donese odluku o nastavku regionalne lige poslije napada na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu.

Dodao je i da nije stigao nikakav prijedlog.

"U najmanju ruku čudna izjava, i to pred sastanak (regionalne lige) u Sisku. Što je trebala Srbija uraditi? Predložili smo da igramo 200 kilometara van Splita, zatim smo na UO predložili dva rješenja, ili da se igra pred susret u Sisku ili pred Final foru u Zagrebu. Nikakav odgovor nismo dobili. Dakle, nikakav rok nismo imali, već smo sve što smo mislili rekli odmah", rekao je Jelenić za službene stranice Saveza. 

>> Pogledajte što je rekao Dragan Džajić o mogućem susretu Crvene zvezde i Dinama


 

Komentara 5

Avatar BilanMandić
BilanMandić
09:14 11.03.2019.

ovi si umislili da su bitni :)

DH
dalibor.hren
03:58 11.03.2019.

Svrbi su malo dulje ronili....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije