Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBROSUSJEDSKI ODNOSI

Srpski mediji hvale Hrvatice: Evo što kažu o našim brončanim kraljicama

pixsell
21.12.2020.
u 09:43

- Hrvatice su pružile fantastičnu borbu, pogotovo u drugom poluvremenu kad nisu primile gol od 41. do 58. minute i za to vrijeme serijom 7:0 prelomile utakmicu  - hvali naše rukometašice srpski Kurir

Hrvatske rukometašice donijele su ogromnu radost hrvatskom narodu osvojivši brončanu medalju na Europskom prvenstvu u Danskoj, a njihov sportski duh i zajedništvo nikoga nisu ostavili ravnodušnima pa tako s našim 'kraljicama šoka' slavi cijeli svijet. Srpski mediji također hvale ovaj veliki podvig.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Hrvatice su pružile fantastičnu borbu, pogotovo u drugom poluvremenu kad nisu primile gol od 41. do 58. minute i za to vrijeme serijom 7:0 prelomile utakmicu  - hvali naše rukometašice srpski Kurir.

- Hrvati su, nekako "oduvijek" bili dobri u rukometu, naravno od osamostaljivanja, ali uspjesi su uglavnom bili rezervirani za muške ekipe. Sada se proslavila i tamošnja ženska rukometna reprezentacija - započeli su svoj tekst kolege s Blica. 

- U velikom finalu su se od 18 sati sastale Francuskinje i Norvežanke, ali dok je trajao taj susret, prvenstvo Europe je zadesio veliki skandal i to zbog nevjerojatne optužbe izbornika domaćih Dankinja da je suđenje u korist Hrvatske bilo takvo - "kao da se igralo na Balkanu" -  dodali su. 

- Nevjerojatno zvuči podatak da Danska nije postigla gol u periodu od 41. do 58. minute, nešto slično kao Srbija baš protiv Hrvatske, samo u grupnoj fazi i za koju minutu manje - prisjeća se B92.


 

Komentara 14

ZB
Zoki-Bijela
10:02 21.12.2020.

E sad mozemo mirno spavati...

Avatar Idler
Idler
09:55 21.12.2020.

Malke za promjenu - kaj veliju susjedni mediji....ovih komšijskih nam je na vrh...

PA
Pajo
10:17 21.12.2020.

Pa ja uvijek znam što njihovi mediji kažu. Dovoljno je procitati samo jedan njiho: VL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije