Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zasluženo u deliriju

U svlačionici se orio Thompson, a na parketu su hrvatsku pjesmu zapjevale i Norvežanke!

EHF Euro Women's Handball Championship Third Place Play Off - Croatia v Denmark
Foto: HENNING BAGGER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
20.12.2020.
u 23:39

Naše su heroine od sreće zaplakale odmah ispred kamera, još dok su davale izjave

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija priredila je senzaciju osvojivši brončanu medalju na Europskome prvenstvu u Danskoj nakon što je u susretu za broncu u Herningu pobijedila domaćina sa 25:19 (11:11).

Nikada ranije nismo osvojili medalju, i na ovaj turnir su naše djevojke ispraćene kao potpuni autsajderi, ali ipak je zasjala bronca - povijesna -  i to nakon žestoke bitke protiv domaćina Danske.

Naše su heroine od sreće zaplakale odmah ispred kamera, još dok su davale izjave, a Hrvatski rukometni savez je u međuvremenu na svom profilu na Instagramu objavio i scene slavlja iz svlačionice.

Zanimljivo, neposredno nakon dodjela medalja u slavlju na parketu su nam se pridružile i dvije reprezentativke Norveške, Marta Tomac, inače kći hrvatskog trenera Željka Tomca, ali i Emilie Hegh Arntzen. 

I dok još ne čudi što je Tomac znala riječi pjesme "Neopisivo" Zaprešić Boysa, Arntzen je sve prisutne baš iznenadila. Pogledajte!

 

Komentara 23

HE
Herceg
19:54 20.12.2020.

Pa šta je tu čudno,to je naša narodna pjesma,odmah poslje hrvatske himne.Mi stari je odavno znamo a mladi je uče eto poslušajte,šteta što nije do kraja otpjevana.

DO
Domumom
19:54 20.12.2020.

Marko Perković ponos Hrvatske i. cure slave na ponos Hrvatske. Neka pati koga smeta.

CV
cvetkovic
19:11 20.12.2020.

cestitke cure od srca radujte se to ste vi zaradile Sretan vam Bozic i Nova godina najljepsa cestika svima namat a vama na ponos

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije