Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGODILA IH KORONA

Srpske rukometašice odgodile put u Dansku

Igor Soban/PIXSELL
01.12.2020.
u 14:41

Rukometašice su u Dansku, gdje im je suparnik u skupini i Hrvatska, trebale otići u utorak, ali je tamošnji rukometni savez put odgodio za četvrtak.

Putovanje ženske rukometne reprezentacije Srbije u Dansku na Europsko prvenstvo odgođeno je zbog pozitivnih i nepotpunih rezultata testiranja na koronavirus, objavili su srpski mediji.

Rukometašice su u Dansku, gdje im je suparnik u skupini i Hrvatska, trebale otići u utorak, ali je tamošnji rukometni savez put odgodio za četvrtak.

Reprezentativke i stručni stožer ostat će u Sportskom centru u Staroj Pazovi, a u naredna dva dana obavit će se i dodatna testiranja kako bi srpska reprezentacija u što kvalitetnijem sastavu otputovala na EURO, koje počinje u četvrtak.

Srbija prvu utakmicu igra protiv Nizozemske u Koldingu u petak od 20.30 sati, a u skupini su još Mađarska i Hrvatska. Plasman u narednu fazu ostvarit će tri prvoplasirane ekipe iz skupine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije