Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNI KOŠARKAŠ

Jugoslavenska legenda o neuspjehu hrvatske košarke: Ne znam kako trpe iživljavanje Fibe

27.02.2019.
u 14:40

Ne mogu reći da nam ovaj sistem nije donio ogromne teškoće. Prošli smo na Svjetsko prvenstvo i to je najveća stvar. Druga opcija - što bi se dogodilo, o tome ne želim razmišljati.  O tome neka razmišljaju oni koji nisu otišli, kazao je Paspalj

Neuspjeh hrvatske košarke u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo iznenadio je i susjedne zemlje, a nakon što se Srbija preko Izraela plasirala na natjecanje, legenda jugoslavenske košarke Žarko Paspalj prokomentirao je i naše slabo izdanje.

U intervjuu za Alo kazao je kako naš, i još neki savezi, trpe iživljavanje od strane FIBA-e. 

- Nije mi jasno što rade mnogi savezi i kako mogu izdržati ovakvo iživljavanje i pritom klimati glavom ili ne raditi ništa protiv ovakve organizacije. Kako se već nisu udružili i otišli razgovarati s  ljudima koji su očito pobrkali babe i žabe - rekao je Paspalj.

Upitan da prokomentira teške kvalifikacije za Srbiju i loše rezultate određenih reprezentacija poput Slovenije i Hrvatske, Paspalj je kazao:

- Ne mogu reći da nam ovaj sistem nije donio ogromne teškoće. Prošli smo na Svjetsko prvenstvo i to je najveća stvar. Druga opcija - što bi se dogodilo, o tome ne želim razmišljati.  O tome neka razmišljaju oni koji nisu otišli, neka i dalje pružaju podršku FIBA-i. Samo se pitam kako će sada naći sponzore, kako će održati reprezentativnu košarku u svim kategorijama. Nije košarka samo seniorska reprezentacija - rekao je između ostalog Paspalj. 

>> Pogledajte nastup hrvatske klape na NBA utakmici

Komentara 3

NE
Neo001
16:05 27.02.2019.

Ovo nema veze sa hrvatskom košarkom. Kako može biti hrvatska košarka gdje su na čelu jugo smradovi vrankvić, rađa, anzulović i slična bagra. Hitno treba ukinuti financiranje ove jugo garniture.

FR
freeshooter
23:48 27.02.2019.

Glup i gluplji na čelu saveza..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije