Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIVLJAČKI UDARAC

Srbin koji je nokautirao Santinija: Ne pada mi na pamet ispričati mu se!

Biševac
Foto: Screenshot
20.12.2016.
u 10:47

– Kad me treći put udario, više nisam mogao trpjeti. Ovo nema veze s tim što je on Hrvat, imam mnogo prijatelja Hrvata – rekao je Biševac koji se neće ispričati Santiniju.

Nogometaši Caena u 18. kolu francuskog prvenstva kod kuće su uvjerljivo pobijedili Metz s 3:0, a utakmica će ostati upamćena po divljačkom ispadu Milana Biševca.

Bivši srbijanski reprezentativac u 57. minuti u prolazu je šakom u glavu udario našeg Ivana Santinija i zbog toga dobio crveni karton, sudac mu je pokazao put u svlačionicu. No, Biševac se ne kaje zbog ispada.

– Taj igrač, čije ime ne želim ni spominjati, non-stop je koristio niske udarce, laktove... Nisam doživio da se netko tako ponaša na terenu. Već u prvom poluvremenu rekao sam sucu da obrati pozornost na njega jer udara laktovima kad god i koga stigne – rekao je Biševac, prenose srbijanski mediji.

Zatim je prokomentirao trenutak kada je udario našeg nogometaša.

– U tom sam napadu dobio dva udarca, ne znam je li se to vidjelo na snimci. Kad me treći put udario, više nisam mogao trpjeti. Ovo nema veze s tim što je on Hrvat, imam mnogo prijatelja Hrvata – rekao je Biševac koji se neće ispričati Santiniju.

– Ne pada mi na pamet ispričati se, odmah to kažem. Jedino mi je žao suigrača koje sam ostavio na cjedilu – zaključio je Biševac.

No, potez Biševca kritizirao je trener Metza Philippe Hinschberger.

– Dobro smo otvorili drugo poluvrijeme, a onda smo si pucali u nogu jer je Biševac dobio crveni karton – rekao je Hinschberger.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije