Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žuta minuta

Pogledajte divljački ispad: Srpski nogometaš šakom u glavu udario našeg Ivana Santinija

Biševac
Foto: Screenshot
1/2
19.12.2016.
u 09:34

Bivši srbijanski reprezentativac u 57. minuti u prolazu je šakom u glavu udario našeg Ivana Santinija i zbog toga dobio crveni karton

Nogometaši Caena u 18. kolu francuskog prvenstva kod kuće su uvjerljivo pobijedili Metz s 3:0, a utakmica će ostati upamćena po divljačkom ispadu Milana Biševca.

Bivši srbijanski reprezentativac u 57. minuti u prolazu je šakom u glavu udario našeg Ivana Santinija i zbog toga dobio crveni karton, sudac mu je pokazao put u svlačionicu.

Tim potezom otežao je posao svojoj momčadi koja je već tada gubila, a kasnije je primila još dva gola. Prvo je upravo Santini u 61. minuti povisio na 2:0, a potvrdu pobjede osigurao je Sane u sudačkoj nadoknadi utakmice.

>>Nevjerojatno! Za fotografiju Schumachera prikovanog za krevet traži milijun eura

>>Pogledajte brutalan start ragbijaša na sutkinju zbog kojeg je dobio najveću kaznu u povijesti!

Komentara 26

SX
sudbina x
09:54 19.12.2016.

Šta drugo možeš očekivati od čobana i opančara...

AR
aristip
10:14 19.12.2016.

Očekujem "izvanrednu konferencije za štampu" Vučića, Dačića i Vulina na kojoj će osuditi ovaj mučki napad glavom ustaše Santinija na ruku miroljubivog i nezaštićenog Milana Biševca samo zato što je srbin.

JI
Ja i Ja
10:08 19.12.2016.

Klasični srpski opanicar...s leđa su uvijek bili jaki...hahahaha ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije