Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
remi irske i engleske

Srbija potopila Prosinečkog i Azerbajdžance: Nazarov u stilu Žutog zabio u rašlje

Robert Prosinečki
Boris Ščitar/PIXSELL
07.06.2015.
u 20:40

Strijelci za Srbiju bili su kapetan Branislav Ivanović (2) te Adem Ljajić i Lazar Marković.

Izbornik Azerbajdžana Robert Prosinečki odlično se držao u prijateljskoj utakmici protiv Srbije u austrijskom Sankt Pöltenu, na poluvremenu je imao 1:1. Ipak, u drugom dijelu izrotirao je momčad, a zatim je njegov Azerbajdžan primio tri gola.

Strijelci za Srbiju bili su kapetan Branislav Ivanović (2) te Adem Ljajić i Lazar Marković.

Zanimljivo je da je Dimitrij Nazarov za Azerbajdžan postigao prekrasan gol sa 20 metara u rašlje koji je podsjetio na golove kakve je davao njegov izbornik Robert Prosinečki.

Ostali rezultati: Argentina - Bolivija 5:0, Irska - Engleska 0:0, Rusija - Bjelorusija 4:2, Urugvaj - Gvatemala 5:1, Paragvaj - Honduras 2:2.

>>Hrvatska velikodušna prema Gibraltaru: Zabila četiri komada, a mogla je duplo više

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije