Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASJENILI SU SVE

Srbi iz BiH veličali ime Mladića: Rastu novi Srbi, skupo će vas koštati Bljesak i Oluja

Banja Luka: BIH Premijer liga, Borac - Željezničar
Dejan Rakita/Pixsell
06.08.2022.
u 22:08

Osim tog transparenta istaknuli su i niz manjih transparenata na kojima je pisalo da je tijekom Oluje protjerano 250.000 Srba, ubijeno 2.670 Srba, ali i uništeno 25.000 kuća, 920 spomenika i 78 crkava.

U dvoboju 4. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između banjalučkog Borca i Igmana dogodila se jedna situacija koja je zasjenila cijeli susret i 1:0 pobjedu Borca.

Naime, pripadnici navijačke skupine domaće momčadi, Lešinari, tijekom velikog dijela susreta skandirali su ime osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića.

Ne samo to, već su i izvjesili transparent koji je bio odgovor na proslavu vojne akcije Oluja, koja je u Hrvatskoj jučer blagdanski i slavljenički obilježena Danom Pobjede.

"Rastu neki novi Srbi kao ljuta guja, skupo će vas koštati Bljesak i Oluja", poručili su navijači Borca na transparentu.

Foto: Mondo

Osim tog transparenta istaknuli su i niz manjih transparenata na kojima je pisalo da je tijekom Oluje protjerano 250.000 Srba, ubijeno 2.670 Srba, ali i uništeno 25.000 kuća, 920 spomenika i 78 crkava.

Službene osobe i delegati Premijer lige Bosne i Hercegovine ove incidente nisu zabilježili u zapisniku nakon utakmice.

 

Komentara 75

IL
ilustrator
23:47 06.08.2022.

kreteni poznaju samo silu! razum, oprost, suživot, shvaćaju kao slabost.

Avatar Moodleen
Moodleen
22:27 06.08.2022.

Evo, dečki znaju matematiku. Ubijeno je samo 0,1 posto geđovana od brojke koliko je stvarno trebalo. Pa da se brojka popunila danas bi civilizacija živjela bez ovog sadržaja septičkih jama.

FO
fortinaf
23:39 06.08.2022.

Izgleda da ima jos bolesnika kojima samo olovo moze pomoci, nema problema, pobjednicka hrv vojska ce to srediti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije