Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počela prodaja ulaznica

Sprema se spektakl u Maksimiru, gužve zbog derbija

storyeditor/2022-08-11/PXL_110822_95065647.jpg
Matija Habljak/PIXSELL
12.08.2022.
u 07:00

Vikend nam donosi prvi HR ove sezone, očekuje se sjajna atmosfera.

Jučer je počela prodaja ulaznica za subotnji derbi Dinama i Hajduka te se već prije otvaranja blagajni u 11 sati stvorio red. Zanimanje za derbi očito je veliko, a kako se putem interneta ne mogu, zbog sigurnosnih razloga, kupovati ulaznice za zapadne tribine, ljudi su pohrlili na blagajne u Maksimiru.

Dinamo ima više od 4000 prodanih godišnjih ulaznica, koje se i dalje prodaju i postoji puno zanimanja jer su plavi osigurali najmanje skupinu Europske lige.

Za derbi su cijene pristupačne, za sjevernu tribinu (gore i dolje) cijena je 40 kuna, za zapad gore 80, a zapad dolje 100 kuna. Očekuje se jako dobar posjet, a i Hajduk će imati dobru podršku: kao i na prošloj utakmici, za njihove će navijače biti 2500 ulaznica.

Stoga, u subotu od 21.05 sati mogli bismo gledati pravi spektakl naših klubova koji igraju u Europi i glavni su favoriti za naslov hrvatskog prvaka. 

>> Pogledajte i video

Komentara 1

ZO
Zoran
09:24 12.08.2022.

Veći će spektakl bidi na dionicama od Splita do Zagreba,a i u suprotnom smjeru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije