Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK ESPANYOLA:

Sposobnost naše vlade da nas radi budalama zaista nema granica!

Espanyol
Reuters/PIXSELL
11.02.2015.
u 19:19

- Ako ne bude dogovora oko podjele novca od TV prava, spremni smo poduzeti drastične mjere i zaustaviti natjecanje - rekao je Collet.

Predsjednik Espanyola Joan Collet iznimno je nezadovoljan načinom raspodjele novca od televizijskih prava u Primeri, a spreman je u svojoj "borbi" čak zaustaviti i kompletno prvenstvo.

- Ako ne bude dogovora oko podjele novca od TV prava, spremni smo poduzeti drastične mjere i zaustaviti natjecanje. Čekat ćemo jš koji tjedan, a onda je dosta. Novi dogovor je nužan, ali mi smo spremni i na tako radikalan potez, ako španjolska Vlada ne riješi to pitanje - rekao je Collet uz opasku o čelništvu države:

- Sposobnost naše vlade da nas radi budalama zaista nema granica!

Collet tvrdi kako nije usamljen u nastojanjima da se novac pravednije raspodijeli.

- Razgovarali smo i s drugim klubovima, poput Valencije primjerice. Svi smo svjesni kako su klubovi u Engleskoj u velikoj prednosti jer mogu dvostruko više platiti svakog igrača. To se događa i događat će se i dalje, ako se cijela situacija ne popravi - zaključuje prvi čovjek Espanyola.

Slične probleme nemaju Real Madrid i Barcelona jer zajedno dobiju oko 300 milijuna eura.

>> Barcelonin predsjednik Rosell želi promjene u Primeri

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije