Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVICA KULEŠEVIĆ

Sportski direktor Osijeka: Nema smisla govoriti o osvajanju trofeja dok imamo ovakav sudački tretman

Osijek: NK Osijek započeo pripreme na svom novom stadionu
Dubravka Petric/PIXSELL
14.09.2023.
u 11:12

Puno se prašine podiglo nakon derbija s Dinamom kada je Mario Zebec dosudio dva sporna penala poslije VAR pregleda, strasti se još uvijek nisu smirile, potvrdio je to izjavom sportski direktor Ivica Kulešević.

Nogometni klub Osijek prošao je kroz brojne promjene na početku nove HNL sezone, otišli su neki nositelji igre poput kapetana Žapera u Hajduk ili Barišića u Basel, ali došlo je i mnoštvo novih igrača. Tu se posebno ističu Denis Garmaš iz kijevskog Dinama te Petar Pušić iz Grasshoppersa. Odbili su sve ponude Dinama za Ramona Miereza, a otvorili su prekrasnu Opus Arenu koja je najljepši stadion u ovom dijelu Europe. 

Puno se prašine podiglo nakon derbija s Dinamom kada je Mario Zebec dosudio dva sporna penala poslije VAR pregleda, strasti se još uvijek nisu smirile, potvrdio je to izjavom sportski direktor Ivica Kulešević. 

VEZANI ČLANCI:

- Jedan cilj smo promašili, a to je plasman u skupinu na europskoj sceni. Mislim da smo bili solidni u Europi, ali još nismo bili dovoljno kvalitetni za takav iskorak. No vjerujem kako ćemo u budućnosti biti. Što se domaće scene tiče - cilj nam je biti pri vrhu HNL-a, te što dalje doći u Kupu. Trofeji? Pa tko ih od nas ne bi želio osvajati?! No uz neravnopravnost koju imamo u tretmanu kod sudaca nema smisla govoriti o trofejima. Nećemo se predati. Borit ćemo se i dalje, želimo biti konkurentni, a mislim kako to i možemo, a vjerujem da će se popraviti i naš status kod sudaca - izjavio je za Glas Slavonije.

- Za mene je ostanak Ramona Miereza najveća pobjeda u ovom prijelaznom roku. Ogroman je bio pritisak na nas i na njega samog, što svi znaju. Imali smo tri ponude. Rusija je otpala jer Ramon nije htio ići tamo, s Dinamom znate što se događalo, a postojala je i ponuda iz Saudijske Arabije, koja je financijski bila u gabaritima koje želimo, ali smo je odbili jer ne bismo stigli više reagirati na tržištu zato što je prijelazni rok završio - zaključio je Kulešević. 

 

 

Komentara 3

FR
freeshooter
11:30 14.09.2023.

...hej stani malo...kakvo osvajanje trofeja, gdje ste Vi od toga... pa ovo je samo skrivanje tvog i Tomasovog rada/nerada, od preispitivanje istoga, podizanjem buke i hajke na nepostojećim razlozima, sve je čisto, piliš u prazno pokušavajući sebe spasiti...

Avatar Stradun
Stradun
13:28 14.09.2023.

Čudno, baš čudno. Rasprodali su najbolje igrače Doveli loše. Imaju poroznu, šuplju obranu. I oni bi išli u borbu s Hajdukom i Dinamom za prvaka HNL!? Budite sretni ako osvojite 4. mjesto. Rijeka će biti 3.

BL
blekpanther
20:02 14.09.2023.

Ne klepeći nanulama Kuleševiću!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije