Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIRLIND DAKU

Srbi traže žestoku kaznu za bivšeg igrača Osijeka. Pokazao je tetovažu koja ih je jako naljutila

ALB, UEFA EM Qualifikation, Albanien vs Polen
EXPA/ Newspix/ Piotr Kucza
11.09.2023.
u 17:29

Daku je proslavu pogotka obilježio skidanjem dresa, a na njegovim leđima primijećena je tetovaža koja će itekako razljutiti Srbe, tamošnji mediji očekuju da reagira Uefa i kazni bivšeg napadača Osijeka i Mure koji je nedavno potpisao za ruski Rubin Kazanj za 1.2 milijuna eura.

Nogometna reprezentacija Albanije 2-0 (1-0) domaćom pobjedom protiv Poljske u Tirani zasjela je na prvo mjesto skupine E kvalifikacija za EURO 2024. Nakon što su izdržali početni nalet gostiju, Albanci su poveli sjajnim golom Asanija (37), da bi u nastavku Daku (62) još jednim lijepim pogotkom povisio na konačnih 2-0.

Albanija sada ima 10 bodova iz pet susreta, dva manje imaju Češka i Moldavija s tim da je Češka odigrala susret manje, dok je Poljska četvrta sa šest bodova. 

VEZANI ČLANCI:

Daku je proslavu pogotka obilježio skidanjem dresa, a na njegovim leđima primijećena je tetovaža koja će itekako razljutiti Srbe, tamošnji mediji očekuju da reagira Uefa i kazni bivšeg napadača Osijeka i Mure koji je nedavno potpisao za ruski Rubin Kazanj za 1.2 milijuna eura. 

Daku na leđima ima istetoviran crtež posvećen pokojnom Agimu Ramadaniju Katani, albanskom zapovjedniku Oslobodilačke vojske Kosova, paravojne organizacije etničkih Albanaca koja je tražila neovisnost Kosova od Srbije. Pokraj tetovaže piše Katana 138. Inače, Ramadani je poginuo na Košarima 1999. godine, a danas se po njemu zove glavna ulica u kosovskom glavnom gradu Prištini.

 

 

Komentara 33

PA
Pahor
18:11 11.09.2023.

I srbi bi slavili svoje heroje i svoje pobjede... da ih imaju

ZG
zg1985
18:55 11.09.2023.

ali je u redu tetovirat karadzica i mladica..koji su to licemjeri,pa to nema. nigdje

DU
Deleted user
18:12 11.09.2023.

😂😂😁😁 koji car, neka pati koga smeta..tako treba nek puknu od muke jos samo fali i tetovaza dvoglavog orla i to bilo ono pravo. Boli uefu ona stvar sto ce on istetovriat dokle god nema nesto u znaku nacizma ili fasizma, rasne ili vjerske diskriminacije, a za ovo ih boli ona stvar. Bravo legendo 👍

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije