Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo će imati pun stadion

Spektakl u Maksimiru! Prodane i sve ulaznice za gornju tribinu na zapadu

Maksimir ulaznice
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
19.08.2019.
u 18:13

Nakon što su rasprodane ulaznice za tribine zapad dolje i istok, na službenoj stranici hrvatskog prvaka je objavljeno kako su za utakmicu Dinamo - Rosenborg rasprodane i ulaznice za tribinu zapad gore!

U srijedu Dinamo igra prvu utakmicu doigravanja za Ligu prvaka. Plavi u Maksimiru (21 sat) igraju protiv norveškog prvaka Rosenborga i to pred punim tribinama.

Naime, nakon što su rasprodane ulaznice za tribine zapad dolje i istok, na službenoj stranici hrvatskog prvaka je objavljeno kako su za utakmicu Dinamo - Rosenborg rasprodane i ulaznice za tribinu zapad gore!

Navijači Dinama i dalje mogu za play-off Lige prvaka kupiti ulaznice za tribine sjever dolje i jug.

Ključne riječi

Komentara 16

DU
Deleted user
18:17 19.08.2019.

Kmeeeee

DA
danistine1
20:28 19.08.2019.

Volim Dinamo jer krv je plava moja a ljubav vječna.

VL
vladek
06:50 20.08.2019.

Dečki,samo bez straha i dati ćete 3 komada.BOG je uz vas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije