Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počelo je, počelo...

Španjolska pregazila Alžir na otvaranju Svjetskog prvenstva

Španjolska vs Alžir (1)
Fabian Stratenschulte/DPA/PIXSELL
11.01.2013.
u 20:49

Alžircima nije pomoglo ni to što je njihov vratar Samir Kerbouche imao 13 obrana

Počelo je 23. Svjetsko rukometno prvenstvo koje se od 11. do 27. siječnja održava u Španjolskoj.

Na startu su domaćini Španjolci pred 7500 navijača u Madridu s lakoćom svladali Alžir 27:14 u prvom kolu skupine D, u kojoj se nalazi i Hrvatska. Najefikasniji na utakmici bio je Víctor Tomás s osam pogodaka, a pridružio mu se i Julen Aguinagalde s četiri pogodaka.Kod Alžira najbolji je bio Mohamed Aski Mokran koji je zabio četiri gola.

Alžircima nije pomoglo ni to što je njihov vratar Samir Kerbouche imao 13 obrana, dvije više od španjolskog kolege José Manuela Sierre.

Hrvatska sutra protiv Australije igra svoju prvu utakmicu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije