Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi Hrvat među kraljevima?

Španjolci tvrde: Rakitić iz Barcelone odlazi u Real u zamjenu za Isca!

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
28.02.2017.
u 18:09

Hrvatski veznjak u posljednje vrijeme nije zadovoljan statusom kod trenera Luisa Enriquea jednako kao i Isco kod Zinedinea Zidanea.

Nakon jučerašnje informacije koju su plasirali talijanski mediji da bi Ivan Perišić mogao iz Intera prijeći u Arsenal u zamjenu za Alexisa Sancheza danas su španjolci objavili još bombastičniju glasinu o zamjeni drugog hrvatskog reprezentativca.

Don Balon piše kako bi Ivan Rakitić mogao napustiti Barcelonu te prijeći u madridski Real dok bi u suprotnom smjeru trebao otići Španjolac Isco.

Hrvatski veznjak u posljednje vrijeme nije zadovoljan statusom kod trenera Luisa Enriquea jednako kao i Isco kod Zinedinea Zidanea, a mediji dodaju kako Katalonci u španjolskom reprezentativcu vide idealnu zamjenu za legendarnog Andresa Iniestu.

Kada bi se ostvarila ova nevjerojatna najava Real bi postao prava hrvatska kolonija jer na Bernabeuu još nastupaju Luka Modrić i Mateo Kovačić.

No, kako je nedavno objavljeno da će hrvatski veznjak tijekom reprezentativne stanke u drugoj polovici ožujka ugovor s Barcom, koji vrijedi do 2019., produljiti do ljeta 2021. godine teško je povjerovati u njegov odlazak u Madrid. A stalno i ističe koliko mu znači ponos Katalonije.

– Ja uvijek kažem, Barça se ne napušta tako lako. I to je zaista tako. Igrati u tako velikom klubu san je svakog nogometaša, ja sam u Barceloni doživio najljepše trenutke u svojoj nogometnoj karijeri, to je klub koji mi je puno dao – rekao je nedavno Rakitić.

>>Za više sporta posjetite našu novu Facebook stranicu Večernji list - Sport

>>To bi bila 'bomba': Wenger želi Alexisa Sancheza zamijeniti hrvatskim reprezentativcem!

>>Barcelona slomila Atletico: Messi spasio Katalonce, Raketi pripao hrvatski okršaj protiv Vrsaljka

Komentara 1

ST
Stipan
19:08 28.02.2017.

Što ako Rakitić ne ode u Real . Daki će ovaj novinar što ovo piše dati ostavku ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije