Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cibona u Ljubljani

Spahija: Igrači se žale da su treninzi prejaki

Spahija
Anto Magzan/PIXSELL
09.10.2013.
u 13:13

- Nedvojbeno je da je ova momčad jača nego lani, ali očigledno nam treba još vremena da se posložimo

Situacija u Ciboni je sve samo ne bajna nakon dva uvjerljiva poraza na početku sezone (Cedevita, Radnički). A slijedi možda i treći jer "vukovi" sutra gostuju u Ljubljani, kod Olimpije (20 sati). Neven Spahija, trener Cibone, dobro zna da je klub u teškoj situaciji pa je protekli tjedan obavio niz pojedinačnih razgovora s igračima, a bio je i jedan zajednički.

- Ja sam trener koji voli čuti igrače, volim čuti što oni misle. Poseban naglasak bio je na razgovore sa najiskusnijim igračima. Rekli su da su treninzi prejaki pa ćemo sad malo smanjiti opseg treninga. Problem je što smo još i neuigrani u fazi obrane, ali i napada. U obrani nije bilo igrača u posljednjoj utakmici koji nije pogriješio pa smo u nekoliko situacija ispali smiješni protiv Radničkog. U napadu sa šutom od 25 posto nemamo što tražiti u ozbiljnim utakmicama - rekao je Spahija.

Gostovanje u Ljubljani dolazi u nezgodno vrijeme.

- Cijenim njihov klub, roster i trenera. Iznenadili su Krku u slovenskom Super kupu, ali su loše odigrali u Skopju. na obje utakmice postigli su mali broj koševa, baš kao i mi. Za nas je svaka utakmica teška, a pogotovo gostujuća. Nadam se da ćemo igrati bolje nego u prethodne dvije utakmice, da će se vidjeti nekakav pomak, da će utakmica u Ljubljani biti početak izlaska iz krize. A iz krize se može izaći samo dobrim radom - rekao je Spahija kojeg jako muče ova dva početna poraza.

- Ne mogu dozvoliti da ova situacija koja je trenutno traje predugo. Ipak je u ovaj klub ove sezone dosta uloženo. Želimo klub vratiti na nekadašnje puteve slave. Ovako kako igramo taj put je daleko. Za sada imam podršku ljudi iz kluba, ali jednostavno ne mogu dozvoliti da ovo ide u nedogled - istaknuo je.

Što znači u nedogled?

- Ako se stvari ne poslože u sljedeća dva tjedna onda ćemo morati nešto promijeniti - zaključio je Spahija.

Jedan od onih od kojeg se puno večeras očekuje je američki razigravač Jerel Blassingame.

- Nedvojbeno je da je ova momčad jača nego lani, ali očigledno nam treba još vremena da se posložimo, da se bolje upoznamo. U Ljubljani će biti teško, ali zašto ne bi iznenaditi - istaknuo je Blassingame.

 

   

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije