Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZDRMAO SPLIT

Šokantan preokret na Poljudu. Jurić je neočekivanim potezom zadao težak udarac cijelom Hajduku

Serie A - Juventus v Torino
Foto: MASSIMO PINCA/REUTERS
1/4
10.06.2024.
u 09:58

Hajduk je pristao na sve uvjete koje im je Jurić stavio na stol prilikom pregovora, od financijskih do onih igračkih, ali to ipak nije bilo dovoljno.

Kada se činilo da će Hajduk kao novog trenera ustoličiti renomiranog hrvatskog stručnjaka Ivana Jurića, dogodio se veliki preokret na Poljudu. Splićanin koji već godinama radi u Italiji, predomislio se u posljednji trenutak te tako neće preuzeti užarenu klupu splitskog prvoligaša koji se sada našao u velikim i neočekivanim problemima, pišu Sportske novosti.

Jurić, 48-godišnjak, činio se kao trener majstora s mora nakon što je završio epizodu u Torinu, a u karijeri je još vodio Mantovu, Genou, Crotone te Hellas iz Verone. U igračkoj karijeri, osim za Hajduk, nastupao je za Sevillu, Albacete, Crotone i Genou. Za hrvatsku nogometnu reprezentaciju upisao je pet nastupa, a među vatrene ga je pozvao bivši izbornik Slaven Bilić.

GALERIJA Prepoznajete li legendu u šetnji Zagrebom?

Serie A - Juventus v Torino
1/7

Hajduk je pristao na sve uvjete koje im je Jurić stavio na stol prilikom pregovora, od financijskih do onih igračkih, ali to ipak nije bilo dovoljno. Novi sportski direktor Nikola Kalinić dao mu je potpuno odriješene ruke po pitanju transfera igrača, kao i po pitanju igrača koje ne bi želio u svlačionici.

Talijanski novinar i stručnjak za nogometno tržište Nicolo Schira u nedjelju je objavio da je Jurić odbio bogatu ponudu iz Saudijske Arabije jer želi ostati u Europi te da je Hajduk jako zagrizao da ga nagovori na povratak u Hrvatsku gdje još nije nikoga trenirao u karijeri. Ipak, to se sada izjalovilo...

VEZANI ČLANCI:

Dobio je Jurić apsolutne ovlasti na Poljudu, ali je ipak odustao. S obzirom na to da se radi o zatvorenom tipu trenera koji komunicira s malim brojem ljudi, samo on zna zašto je odbio povratak u svoj matični klub. Kaliniću je tako propao i treći pokušaj dovođenja trenera nakon Sousea i Gattusa, pa ostaje za vidjeti ima li još kojeg ''asa u rukavu''. 

 
Ključne riječi

Komentara 28

TS
tsurusaki
10:18 10.06.2024.

Pametan čovjek. Nije lud da dozvoli da ih huligani postrojavaju.

BE
bendzola
10:27 10.06.2024.

Baš je vrlo čudno da se neko normalan nije uspio dogovoriti sa Kalinićem koji je odavno znamo - oličenje poštenja i karaktera...

Avatar Castro
Castro
10:43 10.06.2024.

Sve je ovo samo predstava, reako sam to odmah. Tesko ce ozbiljan trener, koji ima bilo kakvu drugu opciju, preuzeti mijesto trenera u ovakvom klubu i u ovakvom stanju oko kluba...nasi mladi treneri da, i oni koji vise nitko nece..i stranci kojima treba promjena da se maknu i stave " jos jednu crticu " u karijeri.. Ali kalibar trenra poput Gattusa ili Jurica sigurno ne. Ne kazem da su oni vrh ali za ovakav klub preozbiljni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije