Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PITANJE JE SATA

Hajduk pred imenovanjem novog trenera? Talijani pišu: 'Odbio je bogatu ponudu Saudijaca i čeka...'

Split: Predstavljanje novog predsjednika Uprave HNK Hajduk Ivana Bilića
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/3
09.06.2024.
u 09:58

Nema sumnje u to, Jurić je imao brojne ponude iz svijeta, ne samo od europskih klubova. Talijanski novinar Nicolo Schira objavio je da je odbio i ponudu iz Saudijske Arabije koja bi po svemu bila isplativija za hrvatskog trenera

Čini se da bi Ivan Jurić ipak na kraju trebao postati novi trener Hajduka. Igrač u veznom redu iz 90-ih godina prošlog stoljeća je u Splitu gdje čeka pozitivnu odluku Nadzornog odbora kluba. Već je pao dogovor između predsjednika Ivana Bilića, sportskog direktora Nikole Kalinića i Jurića, sada se NO Hajduka treba usuglasiti i dogovoriti je li za njegovo imenovanje ili ne. Jasno, ne odlučuje NO Hajduka hoće li Jurić biti trener ili neće zbog njegovih trenerskih sposobnosti i vještina, već je tome tako zbog financija u klubu. Nije tajna da bivši trener Torina, Verone i Genoe košta, a Hajdukovo financijsko stanje prema zadnjim izvještajima baš i nije bajno...

Inače, Jurić je donedavno vodio Torino, u kojemu je trener među ostalima bio i Nikoli Vlašiću, hrvatskom reprezentativcu i bivšem igraču Hajduka. U tri godine ondje je stabilizirao klub i doveo ga na respektabilnu razinu. Čelni ljudi u Hajduku procijenili su da je baš on idealan kandidat za novog trenera, a kada ga se imenuje i predstavi, neće imati puno vremena. Pripreme bi trebale početi vrlo brzo, a već za desetak dana Hajduk će saznati i ime prvog europskog suparnika, odnosno protivnika u 2. pretkolu Konferencijske lige.

Nema sumnje u to, Jurić je imao brojne ponude iz svijeta, ne samo od europskih klubova. Talijanski novinar Nicolo Schira objavio je da je odbio i ponudu iz Saudijske Arabije koja bi po svemu bila isplativija za hrvatskog trenera. Međutim, sada ima želju prihvatiti se posla u Hajduku, kojeg se i dalje čeka.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar CUBE
CUBE
12:02 09.06.2024.

Pametan čovek, kupa se kraja 9 og meseca a onda džada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije