Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUMRAK FAVORITA

Šok i na Poljudu: Posljednjeplasirana Lokomotiva Hajduku nanijela deveti poraz

Split: Utakmica 18. kola Prve HNL, HNK Hajduk - NK Lokomotiva
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/2
30.01.2021.
u 21:00

Hajduk je najbolju prigodi imao u 50. minuti, međutim Mijo Caktaš je promašio udarac s bijele točke

Nogometaši Hajduka neočekivano su poraženi s 1:0 u subotu na Poljudu, a tri boda uzela im je Lokomotiva koja je u Split stigla kao posljednjeplasirana momčad prvenstva. 

Gosti su pobjednički gol zabili već u četvrtoj minuti, kada je Oliver Petrak natrčao na odbijenu loptu i s 18 metara je poslao u mrežu. Hajduk je u prvoj dionici samo jedanput zaprijetio vratima gostiju, a najbolju prigodu je u 50. minuti propustio Mijo Caktaš.

Jelavić je dodirnuo loptu rukom, sudac Pejin je bez razmišljanja pokazao na bijelu točku, međutim kapetan Hajduka je promašio okvir gola. Mogla je Lokomotiva u 65. minuti i zapečatiti trijumf, ali je odličan udarac Kallakua završio na gredi.

Hajduk je uz već deveti prvenstveni poraz ostao na šestom mjestu uz 20 bodova, dok je Lokomotiva preskočila Istru i sada je s 15 bodova pretposljednja na tablici.

 

Ključne riječi

Komentara 33

PS
popevke sAm slagal
21:09 30.01.2021.

Iz naslova "Šok na Poljudu" pomislio sam da je Hajduk pobijedio.

DU
Deleted user
21:04 30.01.2021.

Bravo Lokosi. Valjda je kriza prešla.

NI
niko63
21:10 30.01.2021.

Može li i jedna utakmice proći da se ne svira penal za Hajduk. barem jedan?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije