Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokrenuta istraga

Skandal u susjedstvu: Stravično je za što sve optužuju bivšeg igrača Dinama

Primož Gliha
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/2
15.10.2020.
u 14:23

Primož Gliha za sada se nije očitovao, ali je Slovenski nogometni savez tamošnjim novinarima potvrdio da je pokrenuo istragu

Slovenski nogomet upravo potresa skandal. Naime, četrdesetak mladih igrača najavilo je da više neće nastupati za U-21 reprezentaciju sve dok će Primož Gliha, nekadašnji nogometaš zagrebačkog Dinama, obnašati dužnost izbornika.

U pismu upućenom predsjedniku Slovenskog nogometnoga saveza Miranu Pavlinu požalili su se na njegovo okrutno postupanje i drastične metode, a jedan je primjerak dobio i tajnik Slovenskog nogometnog saveza Martin Koželj.

U podužem pismu mladi nogometaši su, između ostaloga, kao probleme naveli sljedeće:

- Vrijeđa nas na osobnoj razini, u većini slučajeva bez ikakvog povoda.

- Započinjemo treninge bez zagrijavanja, a to povećeva rizik od ozljede.

- Tijekom dužih putovanja, autobusom ili zrakoplovom, nije nam dopušteno da spavamo, već nas se tjera na razgibavanje.

- Kada zabijemo pogodak, nije nam dopušteno da ga proslavimo.

- Uoči prijateljske utakmice protiv Mađarske (7. rujna), a koje je počela u 15 sati, nismo smjeli normalno ručati. Dobili smo kao obrok samo jogurt i žitne pahuljice u 10:30.

- Izbornik nam oduzima mobitele kada god to poželi.

- Tijekom popodnevnog odmora ne smijemo gledati TV ili koristiti 'smart' uređaje.

- Vrata soba nam moraju biti neprestano otvorena, čak i noću.

Primož Gliha za sada se nije očitovao, ali je Slovenski nogometni savez tamošnjim novinarima potvrdio da je pokrenuo istragu. Priča je po tamošnji sport time neugodnija jer upravo Slovenija i Mađaska organiziraju Europsko prvenstvo za nogometaše do 21 godine. 

Gliha je mladu slovensku nogometnu reprezentaciju dosad vodio u 42 utakmice, te je zabilježio 16 pobjeda, 10 remija i 16 poraza.

Ključne riječi

Komentara 5

MI
misho32
16:51 15.10.2020.

koji je povod i svrha ovoga članka na udarnom mjestu , neposredno nakon utakmice reprezentacije , kakve veze ima taj anonimni Slovenac sa Dinamom,

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
14:55 15.10.2020.

Primož Gliha je pravi slovenac.. On je grozan, nekulturan i uvredljiv. Ima plus jer je davno u Splitu na utakmici Hrvatska:Slovenija 3:3 metnul sjajan golić. Primož nije nevini slovenski vitez, on nije lignje na haškoj robiji pojeo i izljubio se sa zlocincima i neće se slovensks raja radi njega skupljati na prosvjedima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije