Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVNO SE POŽALIO

Bivši napadač Rijeke šokirao objavom vezanom uz svoj seksualni život: Prevelik je to pritisak

Valeri Božinov
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/3
15.10.2020.
u 13:01

Bugarin je za Rijeku potpisao u veljači 2018. godine, ali otišao je već u kolovozu jer se nije mogao nametnuti tadašnjem treneru Matjažu Keku.

Valeri Božinov, nekadašnji napadač Rijeke, iznenadio je u srijedu statusom na Facebooku u kojem se požalio pratiteljima da ne može više živjeti od toliko zahtjeva za seks.

Božinov je zamolio obožavatelje da mu prestanu slati poruke takvoga sadržaja, ali i istaknuo da su neke stvari prešle apsolutno sve granice.

– Nema tko mi ne nudi seks. Žene, muškarci, a nažalost čak i maloljetne osobe. Možemo li s time prestati? Budem li to ikad zatrebao, javit ću vam. Jednostavno ne mogu više podnijeti taj pritisak. Nažalost, javljaju se čak i maloljetne osobe, a to je problem odgoja – napisao je Bojinov, koji danas nastupa za Levski.

Podsjetimo, Bugarin je za Rijeku potpisao u veljači 2018. godine, ali je otišao već u kolovozu jer se nije mogao nametnuti tadašnjem treneru Matjažu Keku.

Karijeru je nastavio u domovini, a od 2002. godine do danas promijenio je gotovo nevjerojatan niz klubova. 

Igrao je za Lecce, Fiorentinu, Juventus, Manchester City, Parmu, Sporting iz Lisabona, Lecce, Veronu, Vicenzu, Ternanu, Partizan, Meizhou, Pescaru, Botev...

Za bugarsku reprezentaciju upisao je više od 40 nastupa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💙 е любим цвят. #GalaxyS20plus #teamgalaxy @samsung_bulgaria

A post shared by Valeri Bojinov (@valeribojinov86) on

Ključne riječi

Komentara 6

BE
Beskucnik
16:09 15.10.2020.

Zaboravio je napisat da mu svi traze novac ,to ga deprimira

Avatar manjejeviše
manjejeviše
07:55 16.10.2020.

Jadan čovik !

PE
PetarPan1108
16:48 15.10.2020.

Ubuduče nek ih samo meni preusmjeri ! :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije