Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEL' TO MOGUĆE?

Skandal u Ligi nacija: Nevjerojatno što je sudac rekao igraču!

Turska Švedska
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
19.11.2018.
u 12:36

Ta bi se utakmica mogla naći pod istragom Uefe

Turska je domaćim porazom od Švedske 0:1 ispala iz drugog razreda Lige nacija.

Jedini gol na utakmici zabio je Andreas Granqvist iz jedanaesterca u 71. minuti.

No ta bi se utakmica mogla naći pod istragom Uefe zbog izjave švedskog reprezentativca Marcusa Berga.

Foto: Reuters/Pixsell

Naime, on se požalio rumunjskom sucu Istvanu Kovacsu da nije sudio čisti jedanaesterac u prvom poluvremenu, na što mu je ovaj dao prilično nevjerojatan odgovor.

– Na poluvremenu sam otišao kod suca kako bih se požalio zato što nam u prvom poluvremenu nije svirao jedanaesterac. I to poslije prekršaja na meni – kaže Berg. – Rekao mi je: ''Pogledat ću snimku u svlačionici. Ako sam pogriješio, dat ću vam dva jedanaesterca u drugom poluvremenu.'' 

Rumunjski sudac nije Šveđanima dao dva jedanaesterca, ali jest jedan, dovoljan da Turska ispadne u niži razred Lige nacija.

Ova izjava naravno nije prošla ispod radara, a Turska je već najavila da će se žaliti Uefi.

>> Pogledajte i kako su vatreni pratili Đokovićev meč u Londonu

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar Apsalar
Apsalar
13:21 19.11.2018.

Čista razgovorna figura. Niti im je svirao dva jedanaesterca, niti je mislio ozbiljno. Koji glupi razlog za žalbu. I glupo natjecanje ta Liga nacija...

RI
rightside
13:11 19.11.2018.

a sta se je tu za cudit?? liga nacija je obicno smece od natjecanja, nacin uefe da opere koji milion,,)) a to da sucima nitko nista nemoze, da rade kako im se kaze je i primjer jucerasnje utakmice sa englaskom,, golu engleske je pretgodilo izbacivanje lopte iz auta koji je trebao bit ponisten jer je igrac nogom presao u teren,,no kome je to bitno u uefi ili od sudaca?? bitno je da englez idu dalje,, sve u svemu lopovluk vecih razmjera,, po netu ima puno snimki krizna situacije i na svakoj se vidi taj prijestup,,a to sta o tome svi sute,, govori jos vise,,i opet su nam ga "metnuli prijatelji iz uefe"il fide, svejedno,,)))))))

DU
Deleted user
14:39 19.11.2018.

Ponavljam to od prvog dana kada sam cuo da igramo to stupidno natjecanje,a napisao sam i nakon Spanjolske prosli tjedan i sad ponavljam ( Kao i J.Klopp i jos neke nogonetne face s mudima i mozgom): totalno bezvezno i nepotrebnoo natjecanje. Iako fan Vatrenih nisam pogledai ni jednu tekmu ovog isforsiranog i stupidnog natjecanja nit me zanima.Hvala Bogu da je gotovo sto se nas tice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije