Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Moglo je biti i gore'

Fotka Modrića predmet rasprave: To su mu namjerno napravili!

Engleska Hrvatska
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
19.11.2018.
u 09:00

– To su namjerno napravili, a netko djetinjast misli da je to smiješno – komentar je jednog korisnika na Redditu

Hrvatska je porazom na Wembleyu 1:2 od Engleza ispala u niži razred Lige nacija.

– Vrlo teška utakmica, u prvih dvadesetak minuta nismo bili dobro. Možda je to posljedica umora od susreta dva i pol dana ranije. Tek kada nas je ‘'probilo'’, počeli smo igrati bolje, od 25. minute i potom smo bili mnogo bolja momčad. Kod 1:0 imali smo šansu riješiti dvoboj u našu korist, nažalost nismo zabili drugi pogodak i onda primimo pogotke iz prekida – rekao je nakon utakmice hrvatski kapetan Luka Modrić pa dodao

– To je ono što najviše boli u ovom porazu, to da smo na takav način dobili golove. Da smo ih primili iz igre, iz onih šansi koje smo imali O. K., ne možeš ništa reći, ali ovako iz prekida. 

Engleska Hrvatska
1/11

Inače, baš je Modrić jedan od aktera scene iz tunela prije utakmice o kojoj se priča na društvenim mrežama.

Naime, hrvatski igrači su na teren izlazi u pratnji dječaka, a baš su Luki Englezi dali najvišeg, dok je naš najviši igrač Lovre Kalinić dobio najmanjeg.

– To su namjerno napravili, a netko djetinjast misli da je to smiješno – komentar je jednog korisnika na Redditu, dok drugi ističe da je to arogantan potez Engleza, a treći dodaje:

– Moglo je biti i gore. Mogao je biti veći od Luke.

>> Pogledajte i gostovanje Cvitanovića na Večernji TV-u

Komentara 26

VK
VKSS
10:24 19.11.2018.

Englezi su bili bolji,a mi nakon gola smo morali zabiti drugi,ali eto nismo.Zasluzena pobjeda Engleza.Mislim i da nasa repka ima finu buducnost,samo malo da se uigraju novi igraci

BL
boris.ljubicic1
09:46 19.11.2018.

Zašto englezi o Kramarićevom, golu ne kažu ništa?!

IN
Intelegantan
09:21 19.11.2018.

Nekad davno ,a neki jos uvijek prilikom ovakvih nabacivanja iz prekida i kornera redovno postave dva branica pored dvije stative ,kako se ne bi dogodilo ono sto se nama dogodilo jucer.Dalicu ja nisam imao prilike ,ali ti imas ,sjedni ii pregledaj snimke svih primljenih golova iz prekida i vidjet ceskoliko ih je primljeno kad je vratar istrcao a da na vratima nije bilo ni jednog igraca kao sto se jucer dogodilo.Da je itko bio na vratima drugi gol sigurno ne bi primili.To je moje osobno misljenje ne mora biti da sam u pravu ali vrijedi razmisliti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije