Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBAR POSAO SPLIĆANA

Širi se paleta proizvoda s Hajdukovim brandom: Predstavljen Pipi Hajduk

Hajduk
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/4
05.03.2014.
u 11:11

- Uspjeli smo za Hajduk izboriti vrhunske uvjete. Po svakoj prodanoj boci limunade Hajduk će dobiti 1,25 kuna što je 25 posto od maloprodajne cijene proizvoda - rekao je voditelj odjela marketinga Hajduka Aljoša Bašić.

Nakon posla s košarkašima Splita, priča o Pipiju bila je hit prošle godine, ali nije zaživjela dalje od jedne sezone, evo Dalmacijavina i u Hajduku. Tvrtka je u stečaju, pokušava se vratiti "među žive", a sada je izdana limunadna verzija legendarnog Pipija. Naravno, ponuđena je emotivna veza Dalmacijavina i Hajduka.

- Uspjeli smo za Hajduk izboriti vrhunske uvjete. Po svakoj prodanoj boci limunade Hajduk će dobiti 1,25 kuna što je 25 posto od maloprodajne cijene proizvoda - između ostalog, u podužem monologu, kazao je voditelj odjela marketinga Hajduka Aljoša Bašić.

Sarkastično je dodao kako je sretan što se posao odvio u tajnosti, pa mediji nisu stigli ništa otkriti prije potpisivanja ugovora. U stvarnost ga je vratio vješti glasnogovornik Ante Bilić, koji se zahvalio što vijest o Pipiju nije izašla ranije, premda su mediji znali za to. Valjda će Bašić shvatiti s vremenom da svaka vijest ne mora izaći prije nego što postane službena. Nije loš tip, simpatičan je, ali ovaj put je zabio autogol. I to nepotrebno. Bio je sam, neometan, a on "puf", u vlastitu mrežu.

Širi se paleta proizvoda s Hajdukovim brandom. Kažu da su financijski efekti pozitivni. Valjda će s vremenom dobiti i "šuškavu" podlogu, pa će se stići pokoja zaostala plaća. Bilo bi divno da Hajduk svojim djelatnicima, koji su posljednju plaću primili za rujan, isplati barem dvije odjednom.

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

>> Hajduk bi na ljeto mogao na pripreme u SAD?!

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar jure23
jure23
11:18 05.03.2014.

mogu oni brebndirat što hoće, baš me zanima tko to kupuje, nitko ne govori o dugu hajduga od 127 000 000 kn, neplačanju igrača, ljudi koji rade u klubu, pipi možeš misliti, uskoro će brendirati i prezervative jer se tuu ne zna tko koga j...!!

Avatar jure23
jure23
11:22 05.03.2014.

uskoro i paloma kreće s novim hajdugovim brendom toalet papirom..

LI
Lisabon
12:34 05.03.2014.

Tvrtka je u stečaju!!!!!!!!!!!!!!To je dobro za Hajduk jer može iz prve ruke vidjeti kako je to u stečaju,a funkcioniraš.Prava suradnja,a možeš i prepisivati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije