Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANAS SHARBINI:

Sevilla je bila prejaka, odigrali su koliko im treba

Sevilla's Victor Machin
12.12.2014.
u 09:30

- Ideja je bila što duže izdržati u egalu i pokušati iskoristiti neku priliku - kaže Rijekin trener.

Sevilla je ipak bila prejak protivnik, najbolji protiv kojega je Rijeka ikad igrala, i nije se moglo više od ovoga, zaključak je utučenih igrača.

- Teško je bilo igrati protiv njih, prvo poluvrijeme smo bili loši, kasnije smo imali prilike. No, bolji su od nas - rekao je kapetan Anas Sharbini koji nije uspio povezati redove svoje momčadi.

Neki su očekivali da će Rijeka jurnuti po pobjedu, no trener Matjaž Kek ističe da se protiv ovakve momčadi tako nije moglo igrati.

- Ideja je bila što duže izdržati u egalu i pokušati iskoristiti neku priliku - kaže Rijekin trener i dodaje: - U ovakvim utakmica moraš zabiti tu jednu, dvije prilike koje stvoriš.

No u egalu su Riječani kratko ostali. Momčad Seville na kraju je opet podigla ritam i propustila nekoliko prilika, ali i utakmicu mirno privela kraju.

- Stisnuli su nas na početku, nismo mogli iznijeti loptu - objasnio je Rijekin branič Ivan Tomečak.

U drugom poluvremenu je Rijeka ipak krenula prema naprijed, zaigrala riskantnije, no ni to nije urodilo plodom

- Da smo iskoristili neku od prilika, tko zna kako bi završilo. No, Sevilla je najjača momčad s kojom smo igrali. Ovo je naša realnost - istaknuo je Ivan Močinić.

Nikomu od igrača nije jasno zašto toliko bolje igraju kod kuće nego u gostima.

- Doma nas nose navijači, puni smo samopouzdanja. No ovo je putokaz za dalje - dodao je Tomečak.

Svi se slažu da je 7 bodova u ovako teškoj skupini uspjeh.

- Pokušali smo, stvarno smo htjeli, no jednostavno Sevilla je bolja, odigrala je točno onoliko koliko joj je trebalo - istaknuo je Sharbini.

A na stadionu Sanchez Pizjuan skupina Rijekinih navijača izvjesila je transparent na kojem su na španjolskom jeziku bile napisane uvredljive poruke predsjedniku HNS-a Davoru Šukeru. Na dva transparenta pisalo je: 'Šukeru, lopove' i 'Šuker izdajnik'. Domaća publika odgovorila je skandiranjem: 'Davor Šuker...'

>> Kek: Volio bih da se sada riješi trakavica s Kramarićem

>> Častan poraz: Rijeka se u Sevilli oprostila od Europe

Komentara 2

Avatar atrpimir
atrpimir
10:10 12.12.2014.

ja sam mislio da biti navijač znači bodriti svoj klub i davati mu podršku, a ne pljuvati po svojima i to još vani. što će stranci pomisliti o građanima hrvatske neg' da su b.ud. ale

Avatar Bakunin
Bakunin
10:35 12.12.2014.

Bravo Anas ..palac gore za objektivnost..točno si rekao ..igrali su upravo onoliko koliko je bilo potrebno..ni manje ni više!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije