Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukrajinski izbornik

Ševčenko: Žao mi je Srne, nadam se da će dokazati da je nevin

Ševčenko i Jarmolenko
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
08.10.2017.
u 17:34

Hrvatska ima nekoliko vrhunskih nogometaša poput Modrića, Mandžukića... Ali, očekujem samo pobjedu - samouvjeren je ukrajinski izbornik.

Ukrajinski izbornik Andrij Ševčenko u Kijevu je na konferenciji za medije najavio posljednju kvalifikacijsku utakmicu za SP u Rusiji, a koju njegova momčad igra protiv Hrvatske.

- Jako cijenim hrvatsku nacionalnu reprezentaciju, ima jako snažnu momčad. I mi i Hrvatska igrat ćemo na pobjedu, mi smo spremni, idemo po tri boda. Nadam se da će utakmica proći mirno, bez izgreda. Očekujem veliku podršku naših navijača - kazao je legendarni napadač, a danas izbornik, te dodao:

- Uspjeli smo se odmoriti i oporaviti nakon teškog terena u Kosovu, spremni smo 100 posto za sutrašnju utakmicu. Bez obzira na kišu, teren je u odličnom stanju, izdržat će.

Ševčenko i Jarmolenko
1/4

Osvrnuo se i na bivšeg hrvatskog kapetana.

- Žao mi je zbog neugodne situacije za Darija Srnu. On je veliki profesionalac, odličan dečko, želim mu da dokaže da je nevin.

Dodao je i kako ima puno prijatelja među bivšim hrvatskim igračima, ali da netko ovaj put mora ispasti.

- Nadam se da mi nećemo. A promjena izbornika će samo dodatno motivirati hrvatsku momčad. No, ne želim komentirati tu promjenu, mogu samo reći da Hrvatska ima nekoliko vrhunskih nogometaša poput Modrića, Mandžukića... Ali, očekujem samo pobjedu.

Ševčenko i Jarmolenko
1/7

Prisjetio se Ševčenko i utakmice u dodatnim kvalifikacijama 1997. godine, kada je Ukrajina ispala od Hrvatska.

- Ovo je potpuno drukčija situacija, jer sada sam izbornik, ne igrač. Stadion će biti pun, nosit će nas 70.000 navijača, i vjerujem da ćemo na kraju slaviti - zaključio je Ševčenko, a nadovezao se Andrij Jarmolenko, krilni napadač Ukrajine.

- Veselim se punom stadionu, prednost je što odlučujuću utakmicu igramo kod kuće. Meni je svejedno gdje ću igrati, u vezi ili napadu, bitno je samo da pobijedimo. Hrvati igraju u top klubovima, ali mi vjerujemo u svoju klasu - kazao je Jarmolenko.

Komentara 4

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
18:50 08.10.2017.

Žao mi je Srne, nadam se da će dokazati da je sposoban obmanjivanja i prevariti doping kontrolu kao Sandra Perković.

QU
quovadis
00:58 09.10.2017.

Zasto brani prevaranta, pijanicu i drogasa?

Avatar botoksmanija
botoksmanija
09:41 09.10.2017.

Dal si mislio na Zdravkeca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije