Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za SP

U Kijev bez riječi: Vatreni otišli na ključnu utakmicu protiv Ukrajine

Hrvatska reprezentacija
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/11
07.10.2017.
u 17:52

Nakon novog izbornika u zračnu luku stigao je i autobus s igračima, koji u dogovoru sa savezom nisu davali izjave

Hrvatska nogometna reprezentacija u ponedjeljak u Kijevu igra posljednju kvalifikacijsku utakmicu za SP. Vatreni su na dvoboj protiv Ukrajine krenuli iz zagrebačke zračne luke Franjo Tuđman.

Nakon remija protiv Finske (1:1) na Rujevici smijenjen je Ante Čačić, a za novog izbornika doveden je Zlatko Dalić.

- Nisam dugo razmišljao o ponudi, hvala na povjerenju koje mi je ukazano. Svjestan sam situacije koje je pred nama. Ne bojim se ničega i vjerujem u ovu reprezentaciju. Razgovarat ću s igračima i probati im vratiti povjerenje. To su igrači koji igraju kvalitetan i dobar nogomet. Možda nekomu nedostaje malo naboja, ali ćemo to probati riješiti u dva dana koja su pred nama - rekao je Dalić.

Hrvatska reprezentacija
1/9

Nakon novog izbornika u zračnu luku stigao je i autobus s igračima, koji u dogovoru sa savezom nisu davali izjave.

Na popisu putnika za Kijev nije bilo ozlijeđenog Marcela Brozovića. Utakmica Ukrajina - Hrvatska igra se u ponedjeljak u 20.45 sati.

Komentara 18

Avatar Cinco
Cinco
18:14 07.10.2017.

Naprijed Hrvatska!

SN
snajpa
18:03 07.10.2017.

sretno momci

WE
weAreCro
19:31 07.10.2017.

❤️Sretno vatreni🔥 🛫✌️⚽️🇭🇷 Hrvatska iznad svega. Dok ima ikakve sanse bez obzira na to tko igra i tko je trener srce kuca za nju, jbg ne mogu protiv srca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije