Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport Borilački sport

Seksi ring djevojka dobila otkaz u Bellatoru, uništili joj auto, ukrali prtljagu...

Bryce kaže da su joj samo priopćili kako je kompanija odlučila krenuti u drugom pravcu.
03. siječnja 2015. u 15:00 8 komentara 10610 prikaza
Jade Bryce
Foto: Instagram

Ako je Bjorn Rebney bio lice ispred Bellatora, plavuša Jade Bryce je bila seksipil te promocije. No, privlačna Bryce je prije nekoliko dana dobila otkaz ili bolje rečeno novi šef Scott Coker nije produžio njen ugovor. Nekog posebnog razloga nije bilo, a Bryce kaže da su joj samo priopćili kako je kompanija odlučila krenuti u drugom pravcu. U kojem?

- To ne znam. Ne znam što planiraju, vjerujem da će uzeti novu plavušu jer je Mercedes brineta. Sigurno će htjeti imati raznolikost kod ring djevojaka. Naravno, neke druge promocije sigurno plaćaju više i možda pružaju više, no Bellator je bila moja obitelj. Davali su mi nešto drugo i bilo mi je teško otići. I sada mi je teško i čudno pomisliti da tu ekipu više neću viđati svaki tjedan - izjavila je razočarana plavuša, piše Fightsite.

 

Ovo nije jedina loša stvar koja joj se dogodila proteklog mjeseca. Uz otkaz, netko je ring djevojci uništio automobil dok je bila na odmoru u Južnoj Americi. No, ni tamo se nije provela najbolje. Prtljaga joj je ukradena, a zapela je u pokvarenom autobusu, koji se nije mogao pomaknuti 36 sati. Putnici su bili bez hrane čitavo vrijeme.

>>Mirko Filipović: Ishii je satima povraćao nakon što sam ga nokautirao

>>'Fujitu sam gurnuo, jer nema pravo kvariti mi slavlje'

Kupovina
KVIZ
Otkrij svoj shopping personality
komentirala je
Nakon što je sve rasplakao s pjesmom njezina oca, javila se i Ella Dvornik