Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME ZA SEZONU

Schumacher na kiši, Alonso i Massa na snijegu

Michael Schumacher
Reuters
12.01.2010.
u 22:33

Sedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1 Michael Schumacher zadovoljno je završio prvi dan testiranja za svoju povratničku sezonu.

Nijemac je u španjolskom Jerezu vozio Supernovin bolid iz GP2 serije, ali nije uspio odraditi sve što je htio.

Naime, kiša i jak vjetar prisilili su ga da ranije od planiranog prekine s testiranjem. Ipak, uspio je odvoziti 52 kruga prije no što su ga vremenske neprilike potjerale sa staze.

- Ponovno sam imao priliku voziti bolid koji je vrlo blizak trenutačnome iz Formule 1. Bez obzira što mi vrijeme nije bilo naklonjeno, barem sam sva svoja čula morao držati maksimalno budnima. Zbog toga je vrijedilo ovo testiranje - rekao je Schumacher koji će predstojeće sezone voziti za Mercedes GP.

I dok je Schumacher nizao krugove u Jerezu, u talijanskoj Madonni di Campiglio se Ferrarijev trojac, Fernando Alonso, Felipe Massa i Giancarlo Fisichella, spuštao niz snježne staze. Španjolac, Brazilac i Talijan su tako nakratko automobilističke kacige zamijenili skijaškima, a slučajni turisti su dobili rijetku priliku vidjeti kako se poznati asovi snalaze u za njih sasvim neuobičajenim uvjetima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije