Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Šarić u debiju za Minnesotu ubacio devet koševa, James ispisao povijest

Dario Šarić
Foto: Bill Streicher/REUTERS/PIXSELL
15.11.2018.
u 09:42

Timberwolves su sa 107-100 kod kuće pobijedili New Orleansa Pelicanse, a Šarić je u svom debiju u dresu Minnesote u 20 minuta na terenu zabio devet koševa

Hrvatski košarkaš Dario Šarić je u svojoj prvi utakmici za Minnesota Timberwolvese upisao pobjedu i devet koševa, a jučerašnju večer je obilježio LeBron James koji je u slavlju Los Angeles Lakersa s 44 koša došao na peto mjesto najboljih strijelaca u povijesti NBA. 

Timberwolves su sa 107-100 kod kuće pobijedili New Orleansa Pelicanse, a Šarić je u svom debiju u dresu Minnesote u 20 minuta na terenu zabio devet koševa (šut iz igre 3/7, trice 1/2) i upisao tri skoka, jednu asistenciju i dva bloka. Robert Covington koji je zajedno sa Šarićem došao iz Philadelphije u Minnesotu u sklopu razmjene za Jimmyja Butlera zabio je 13 koševa. 

Dario Šarić
1/5

Najbolji u redovima domaćina su bili Karl-Anthony Towns, koji je utakmicu završio s 25 koševa i 16 skokova, i Andrew Wiggins koji je dodao 23 koša. 

E'Twaun Moore je predvodio Pelicanse s 31 košem, a Anthony Davis je ubacio 29.

Los Angeles Lakers su sa 126-117 bili bolji od Portland Trail Blazersa, a James koji je zabio 44 koša uz deset skokova, devet asistencija, tri bloka i jednu ukradenu loptu, na listi najboljih strijelaca svih vremena NBA je s ukupno 31,425 koševa preskočio Wilta Chamberlaina (31,419). Ivica Zubac nije ulazio u igru za Lakerse.

Oklahoma City Thunder su sa 128-103 svladali na svom terenu New York Knickse i to im je deveta pobjeda u zadnjih deset utakmica. Paul George je bio najučinkovitiji u redovima Thundera s 35 koševa. 

Mario Hezonja je odigrao 22 minute za Knickse i u tom je vremenu upisao šest koševa (šut iz igre (3/9, trice 0/2), isto toliko skokova i dvije asistencije.Tim Hardaway Jr. je bio najučinkovitiji kod Knicksa s 20 koševa. To je peti poraz Knicksa u šest utakmica i treći zaredom. 

Phoenix Suns Dragana Bendera su prekinuli niz od četiri uzastopna poraza, pobijedivši sinoć sa 116-96 gostujuće San Antonio Spurse. Do slavlja ih je predvodio TJ Warren s 27 koševa. Dragan Bender je odigrao četiri minute za Phoenix, bez pogodaka i upisao je jedan skok.

Najbolji strijelac San Antonia bio je DeMar DeRozan s 24 ubačaja, a Derrick White je dodao 16.

Washington Wizards su sa 119-95 kod kuće svladali Cleveland Cavalierse, a Bradley Beal je za pobjedu zabio 20 koševa. Beal je ju prvoj četvrtini zabio svoju 900. tricu u karijeri.

Rookie Collin Sexton je bio najbolji u redovima Clevelanda s 24 koša. Ante Žižić je u 15 minuta zabio dva koša (šut iz igre 1/1) i tome pridodao tri skoka i jednu asistenciju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije