Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL napredovao!

Samo je Ćiro zvao više 'domaćih' igrača nego Čačić!

04.09.2014., Stadion Aldo Drosina, Pula - Prijateljska nogometna utakmica, Hrvatska - Cipar. Marko Pjaca.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
17.05.2016.
u 11:42

Marko Pjaca ne bi trebao biti upitan, kao ni Lovre Kalinić, Ivan Vargić, Gordon Schildenfeld gotovo će sigurno u Francusku...

Na širem je popisu čak osam igrača iz domaće lige. I da trojica otpadnu, opet je Čačić odmah iza rekordera Blaževića!, piše Goal.

Marko Pjaca ne bi trebao biti upitan, kao ni Lovre Kalinić, Ivan Vargić, Gordon Schildenfeld gotovo će sigurno u Francusku, dok će netko između Antolića, Roga i Ćorića sigurno otpasti, kao i Livaković ne bude li ozljeda golmana.

>>Previše napadača može donijeti samo svađe u svlačionici

Komentara 2

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
13:34 17.05.2016.

Na širem je popisu čak osam igrača iz domaće bosanske lige i ako uključimo još braziljance Sammira i Eduarda i reaktiviramo australijera Simunicha bičemo ponovo All Star ekipa pola svijeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije