Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posao pri kraju

Šahtar za Eduarda nudi 6 milijuna £, preporučio ga Srna

Eduardo Da Silva
Davor Puklavec/PIXSELL
18.07.2010.
u 10:10

Da je Eduardov odlazak blizu potvrđuje i to što jučer nije bio među 23 igrača Arsenala koji su igrali protiv Barneta.

Eduardo da Silva blizu je odlaska iz Arsenala. Bogati vlasnik ukrajinskog prvaka Šahtara Rinat Ahmetov zagrizao je za hrvatskog Brazilca, a ukrajinski mediji pišu da su pregovori pri kraju i da u njima sudjeluje i kapetan hrvatske reprezentacije i najbolji igrač ukrajinske lige Darijo Srna! Šahtar će navodno Arsenalu ponuditi 6 milijuna funti (7,5 milijuna eura) odštete, a godišnje bi Dudu u Donjecku zarađivao između 2,5 i 3 milijuna eura.

Zanimljivo, Eduardo jučer nije bio ni među 23 Arsenalova igrača koji su sudjelovali u pobjedi 4:0 protiv niželigaša Barneta. Jasan je to pokazatelj da Arsene Wenger više ne računa ozbiljno na hrvatskog reprezentativca.

Eduardo jučer još nije otputovao u Ukrajinu jer mu se javljala engleska sekretarica. Ipak, ukrajinski mediji navode da bi transfer mogao biti zgotovljen već sutra.

Bilić bi sigurno bio sretan takvim raspletom, jer pitanje je kolika bi bila Duduova minutaža u novoj sezoni. Ovako bi dobio standardnost, a manji će biti i pritisak javnosti.

A Mario Mandžukić izvrsno se snašao u svom novom klubu Wolfsburgu. Nakon što je odigrao 76 minuta u prijateljskom dvoboju protiv Magdeburga, pun je hvale na račun trenera McClarena i svojih suigrača.

– Trener mi je rekao da iznimno cijeni talent hrvatskih nogometaša još od vremena Bokšića kojeg je trenirao u Middlesbroughu, pa Štimca, Bilića, Prosinečkog, Asanovića i drugih igrača vatrenih. Uistinu sam osjetio da je to vrlo iskren respekt prema našem nogometu – rekao je Mandžukić te dodao da mu u prilagodbi jako pomaže Edin Džeko.

– Odmah mi se stavio na raspolaganje, govorio mi o svemu što bi mi moglo biti korisno.

Situacija oko Džekina transfera iz Wolfsburga u Juventus nikako da se rasplete. Talijanski dnevnik Tuttosport izvijestio je da je Džeko pobjesnio na vodstvo Wolfsburga i direktora Dietera Hoeneßa koji mu je lani obećao da će ga pustiti u slučaju kvalitetne ponude, a Hoeneß nije želio popustiti. Nijemci razmišljaju o tužbi Juventusa Fifi jer je potpisao predugovor s Džekom.

Komentara 1

LA
Lass
11:07 18.07.2010.

ovaj džeko je preočajan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije