Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
davisov kup

SAD u Beogradu bez Roddicka i Blakea

Andy Roddick
REUTERS
18.02.2010.
u 18:10

Prvi put nakon 2000. godine američka reprezentacija Davisova kupa neće u meču ovog natjecanja imati na raspolaganju dvojac Andy Roddick - James Blake.

Od 5. do 7. ožujka beogradska će Arena na zemljanoj podlozi dočekati Amerikance koje će u pojedinačnoj konkurenciji predvoditi dva dvometraša. U pitanju su John Isner, trenutačno 25. igrač na svijetu, te Sam Querrey, koji je 31. igrač na ATP ljestvici. Inače, bit će to premijerni Isnerov nastup pod svodom američke teniske reprezentacije.

Dobra je vijest za izbornika Patricka McEnroea da, poput Roddicka i Blakea, nije otkazao njihov najbolji par, braća Bryan (Mike i Bob), koji su ujedno i ponajbolji svjetski par.

Pobjednik tog meča u drugom će kolu ovogodišnjeg Davisova kupa igrati protiv pobjednika u meču Hrvatske i Ekvadora.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije