Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provokacije?

Ružne scene u Primeri: Zvijezda Reala nakon utakmice šakom udarila igrača Villareala

LaLiga - Real Madrid v Villarreal
Isabel Infantes/REUTERS
Autori: Vecernji.hr, Hina
09.04.2023.
u 11:15

Nakon što je sada Baena na utakmici izjavio nešto slično, Valverde ga je dočekao na parkiralištu te ga udario rekavši da mu ne dira obitelj.

Nogometaši madridskog Reala doživjeli su prvi domaći poraz u ovoj sezoni španjolskog prvenstva, a prva momčad koja je odnijela sva tri boda sa Santiaga Bernabeua je Villarreal koji je slavio sa 3-2 (1-1). No, ružne scene dogodile su se nakon utakmice. Veznjak Kraljevskog kluba Federico Valverde udario je suparničkog igrača Alexa Baenu

ESPN piše da je Urugvajac ljutito reagirao na navodne pogrdne primjedbe koje je Baena dao o njegovom nerođenom djetetu. Sukob se dogodio na parkiralištu klupskih autobusa gdje je Valverde čekao Baenu i rekao mu da ponovi ono što je rekao na terenu.

Trzavice između Valverdea i Baene datiraju od sredine siječnja, kada je u utakmici Kupa kralja u kojoj je Real nakon 0:2 slavio s 3:2, Baena rekao Valverdeu 'plači, jer ti se dijete neće roditi', aludirajući na objavu Valverdeove  partnerice Mine Bonino. 

Ona je u to vrijeme putem društvenih mreža objavila kako su vjerovali da su izgubili dijete, no daljnji testovi pokazali su da je sve u redu s trudnoćom.

Nakon što je sada Baena na utakmici izjavio nešto slično, Valverde ga je dočekao na parkiralištu te ga udario rekavši da mu ne dira obitelj.

Klupski dužnosnik Villarreala Xisco Nadal nakon utakmice je u objavi na Twitteru Valverdea prozvao kukavicom, no ubrzo je objavu obrisao. ESPN piše da je Villarrreal kontaktirao španjolsku policiju, a Baena će odlučiti hoće li podići tužbu protiv Valverdea.

Valverde je 24-godišnji urugvajski reprezentativac i veznjak Reala, koji prema Transfermarktu vrijedi 100 milijuna eura. U drugu momčad Reala, Real Madrid Castillu, stigao je 2016. iz Penarola, a dio prvog sastava je od 2018. Ove sezone postigao je 12 i asistirao za četiri pogotka.

Baena je 21-godišnji mladi španjolski reprezentativac. Igra na poziciji lijevog krila, a gotovo cijelu dosadašnju karijeru proveo je u Villarrealu, uz posudbu u Gironi. U 37 ovosezonskih nastupa zabio je deset i asistirao pet puta. Transfermarkt ga procjenjuje na 20 milijuna eura.

>> VIDEO: Dan nakon povijesne utakmice, španjolski medij piše: Modriću se bliži kraj

 

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zagi101
13:50 09.04.2023.

sve možeš ali u obitelj ne diraj, tak bi i ja postupio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije