Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'važno za samopouzdanje'

Rudeš osvojio prvi bod u HNL-u, Prosinečki: Ova momčad će rasti, nedostaje im iskustva

Zagreb: Rudeš i Hajduk sastali se u 5. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
27.08.2023.
u 23:31

Rudeš je s jednim bodom i dalje ostao na začelju ljestvice, a Istra 1961 je ponovno osma, za bod bolja od devetoplasirane Lokomtive.

U prvoj nedjeljnoj utakmici 6. kola Hrvatske nogometne lige momčad zagrebačkog Rudeša je odigrala 0-0 na gostovanju kod Istre 1961 i tako osvojila prvi bod u povratničkoj sezoni među najboljim hrvatskim klubovima.  Trener Robert Prosinečki, nakon utakmice je bio zadovoljan.

“Ovo nam je jako važan bod prije svega na planu samopouzdanja. Prvih 25 minuta, do prekida zbog topline, Rudeš je zbilja dobro igrao. Nakon toga smo malo pali, ali znali smo da igramo na teškom gostovanju. Mogli smo dobiti i izgubiti. U postavi sam imao tri igrača 2004. godište, nedostaje nam iskustva, ali ova momčad će rasti”, rekao je Prosinečki.

GALERIJA:

Zagreb: Rudeš i Hajduk sastali se u 5. kolu SuperSport HNL-a
1/13

“To što sam kazao da ćemo vidjeti nakon Istre više je bilo u kontekstu stava kluba, a ne mojeg osobno. Da smo izgubili tko zna što bi u Upravi mislili ili odlučili, to je nogomet. Sada se moramo fokusirati na sljedeći meč s Goricom, to nam je vrlo važna utakmica.” dodao je.

Rudeš se, uglavnom, u drugom poluvremenu branio, čuvao taj nasušno potreban bod i čekao priliku iz prekida ili kontranapada te na kraju uspio u svojoj misiji.

Rudeš je s jednim bodom i dalje ostao na začelju ljestvice, a Istra 1961 je ponovno osma, za bod bolja od devetoplasirane Lokomtive.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar NasaPosla
NasaPosla
06:55 28.08.2023.

Veliki Žuti bi trebao malo povesti brigu o svom zdravlju.

Avatar Retro
Retro
23:46 27.08.2023.

Rudeš do sada nije gubio bodove zbog loše igre. To svi hvale. Ipak na kraju je bolje igrati kao zadnji seljak, bunker i pucati loptu na napadača sidruna, ako to vodi do 1-0 pobjede.

Avatar Stradun
Stradun
11:41 28.08.2023.

Ne vidim tko bi mogao ispasti u 2.HNL doli Rudeš. Simpatični su,ali slabi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije