Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neizvjesna budućnost

Ronaldov agent se susreo s vlasnikom velikog rivala, sprema li se senzacionalan odlazak?

Premier League - Brighton & Hove Albion v Manchester United
Ian Walton/REUTERS
26.06.2022.
u 10:47

Ovom 37-godišnjem portugalskom reprezentativcu ostalo je 12 mjeseci do isteka dvogodišnjeg ugovora koji je potpisao kada se prošlog ljeta vratio u Man Utd.

Novi vlasnik Chelseaja Todd Boehly sastao se prošlog tjedna u Portugalu s agentom Cristiana Ronalda Jorgeom Mendesom, prema izvješćima britanskih medija

Budućnost zvijezde Manchester Uniteda daleko je od odlučene s obzirom da se igrač dovodi u vezu s odlaskom s Old Trafforda.

Unatoč tome što je prošle sezone postigao 24 gola u svim natjecanjima, Ronaldo nije uspio odvući United do mjesta među prva četiri koja vode u Ligu prvaka. Crveni vragovi morali su se zadovoljiti šestim mjestom i Europskom ligom.

Kako piše The Athletic, o Ronaldovoj budućnosti u Unitedu - kao i o potencijalnom prelasku u Chelsea - razgovaralo se kada se Boehly prošlog tjedna u Portugalu susreo s agentom Mendesem.

Ovom 37-godišnjem portugalskom reprezentativcu ostalo je 12 mjeseci do isteka dvogodišnjeg ugovora koji je potpisao kada se prošlog ljeta vratio u Man Utd.

Chelsea je ovog ljeta ostao bez Romelua Lukakua koji je, postavivši klupski rekord svojim dolaskom, sada otišao na posudbu u Inter. Chelsea mu traži zamjenu, a The Sun prenosi kako bi to mogao biti Ronaldo.

Posljednjih se dana pojavila informacija da je Bayern München također zainteresiran za ponajboljeg napadača svijeta, međutim njihov sportski direktor Hasan Salihamidžić demantirao je sve medijske navode:

- Cristiano Ronaldo je odličan igrač s velikom i sjajnom karijerom. Međutim, svi medijski natpisi koji prenose da je Bayern zainteresiran za njega nisu istiniti.

Talijanska Roma, čiji je trener Jose Mourinho, također prati Ronaldovu situaciju u Unitedu. No, kako stvari stoje, klub iz Manchestera namjerava zadržati svog najboljeg strijelca. Ronaldo je također u nedavnom intervjuu komentirao:

- Bio sam i još uvijek sam jako sretan što sam ovdje. Znam da je (Ten Hag) napravio fantastičan posao za Ajax i da je iskusan trener, ali moramo mu dati vremena i stvari će se promijeniti onako kako on želi. Nadam se da ćemo imati uspjeha. Želim mu sve najbolje. Sretni smo i uzbuđeni. Vjerujemo da ćemo sljedeće godine osvajati trofeje. 

Fabrizio Romano, talijanski stručnjak prenio je Manchesterovo razmišljanje o cijeloj situaciji:

- Iako je prijelazni rok dug i situacija se može promijeniti..., ali Manchester United ima jasan stav: Ronaldo nije na prodaju i trenutno nema nikakvih pregovora o njegovom odlasku. Klub i trener Erik ten Hag ga žele u svojoj momčadi.

Komentara 1

FR
franjo
12:30 26.06.2022.

Ronaldovo je vrijeme prošlo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije